SZTÁRDZSÚSZ

Felvállalja a tökéletlenségét: nők százainak mutat példát Kulcsár Edina

A modell nem tagadja, hogy közel egy évvel kisfia születése után sem tökéletes a teste: visszerekkel küzd, ám a szégyenkezés helyett büszkén vállalja a testét.
  • Szerző:

Dicséretre méltó dolgot tett Kulcsár Edina. A modell-műsorvezetőt hiába választották meg évekkel ezelőtt a világ második legszebb lányának, ő mégsem titkolja a tökéletlenségét. Célja, hogy megmutassa a követőinek, hogy – mint minden embernek – neki is ugyanúgy vannak hibái.

Fotó: Szabolcs László

Egyik legújabb fotóján fürdőruhában pózol 11 hónapos kisfiával, Medoxszal, és szándékosan nem retusálta a combjait, hanem büszkén vállalta a visszereit.

„Ezek a képek tegnap egy szabadstrandon készültek, már fürdés után, amik nagyon szépen mutatják azt is, hogy a lábam sajnos nagyon csúnya. Eddig is voltak visszereim, de a várandósság és az utóbbi hetekben az állandó séta és állás nem igazán kedvezett neki. Majd egyszer talán eljutok odáig, hogy ezzel is foglalkozzak, de egyelőre minden lehetséges időt igyekszem a kisfiamra fordítani” – írta a képhez Edina.

Ezt látva rengeteg rajongója köszönte meg komment formájában, hogy segít nekik és párjuknak önmaguk elfogadásában. Példátlan módon nem csak nők, hanem férfiak is írtak neki.

A fotót megtekintheted IDE kattintva!

És ezeket olvastad már?