SZTÁRDZSÚSZ

Kulcsár Edina drámája: nehéz időszak vár rá

Óriási az öröm Kulcsár Edina életében, hiszen végre bejelentette: gyereket vár. A mûsorvezetőnek terhessége alatt azonban több egészségügyi problémával is meg kell küzdenie.
  • Szerző: bdf

Kulcsár Edina párjával, Csutival őszre várja első gyermekük érkezését. 2014-ben a világ második legszebb nőjévé választott szépségkirálynő valóságos csodaként éli meg várandósságát, hiszen az elmúlt években egy komoly betegség, az úgynevezett PCOS (policisztás petefészek- betegség) miatt orvosai kevés esélyt adtak arra, hogy teherbe essen.

Ez ugyanis egy hormonális betegség, ami meddőséghez is vezethet. Az orvosok műtétet javasoltak, de Edina visszautasította az operációt. Mivel a szépségkirálynő régóta szeretne édesanya lenni, kész volt akár lombikprogram segítségével is gyereket vállalni. Erre azonban szerencsére nem volt szüksége, hiszen csodával határos mód két év próbálkozás után megfogant a pici.

Az elmúlt években azonban nem ez az egyetlen betegség, amivel szembe kellett néznie Edinának. 2015-ben orvosai három jóindulatú daganatot operáltak ki a melléből. Tavaly decemberben pedig újabb csomót találtak nála, amit egy speciális eljárás segítségével távolítottak el. Tavaly hangszálgyulladással került orvoshoz, ahol kiderült, hogy hangszálpolipja és orrsövényferdülése van. Erről Edina a %%-nak is beszélt. „Alig érzek szagokat, szinte levegőt sem kapok. Tartok a műtéttől, de az egészségemért bármit megteszek” – mondta akkoriban.

Ezzel azonban továbbra sem ért véget Edina pechsorozata! A %% hétfői lapszámában elolvashatod, milyen betegségekkel kellett még megküzdenie Edinának, és azt is megtudhatod, miért hozhat rá bajt kedvenc cicája, Joy.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?