SZTÁRDZSÚSZ

Kucsera holtponton, felemészti a kokainbotrány

A tavasz közeledtével egyre jobban nyomasztja Kucsera Gábort a kilátástalanság. A világbajnok kajakost még a nyáron tiltották el a versenyzéstől, mert szervezetében egy doppingvizsgálat során kokaint találtak.
  • Szerző: MF

Hivatásos apuka lett az egykori világbajnok kajakosból. Miután kétéves eltiltást kapott Kucsera Gábor a nyáron kitört kokainbotrány miatt. A sportoló már feldolgozta, hogy ez a karrierje végét is jelenti, de a tavasz közeledtével egyre jobban érzi a sport hiányát.

"Tulajdonképpen most főállású apa vagyok. Reggel én viszem a bölcsődébe Bencét, majd intézem a fitnesztermünk ügyeit, mosok, teregetek, takarítok, megyek a postára, intézem a bevásárlást, amihez nem ír ám nekem az asszony bevásárlólistát. Főzni nem tudok, de rendelni igen"

- mesélte még karácsony előtt a Story magazinnak Gábor, aki már akkor  lemondóan nyilatkozott sportolói karrierjéről.

 

Közzétette: Tápai Szabina – 2015. december 8.

Most azonban holtponton van, egyre jobban tudatosul benne, hogy valamit kezdenie kellene az életével, ugyanis eddig az élsport töltötte ki a napjait. De nem csak az unalom miatt érinti rosszul a karrierje vége - anyagi téren is gondok elé néz. Eddig az élsportból tartotta el a családot.

"Az a nehéz, hogy otthon kell lennem. Mindig tartoztam valahova, mindig csináltam valamit. Haverok, szívatás, edzés, meg minden, és most már ugye ez nincsen, és nagyon hiányzik. Hirtelen ebből így kikerülni nagyon rossz és nehéz"

- fogalmazta meg a gondolatait Kucsera Bárdosi Sándornak az Édes Élet kamerái előtt.

A világbajnok kajakos már a testedzésben sem látja a motivációt, hisz a megvásárolt kondibérletével is összesen háromszor ment le gyúrni. Kucsera azon is elgondolkozott, hogy masszőrnek áll, ugyanis ezzel felesége karrierjét is segítené. Tápai Szabinának ugyanis szüksége van gyúróra egy-egy meccs után.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?