SZTÁRDZSÚSZ

Krónikus betegség támadta meg Király Viktort

Király Viktor képtelen meggyógyulni, lassan már egy hónapja beteg.
  • Szerző: Ripost

A Sztárban Sztár versenyzője hősként állja a megpróbáltatásokat és hétről-hétre magas színvonalon teljesít a vasárnapi műsorban.

Király Viktor nem panaszkodik, de azt nem titkolja, hogy mostanában nincs jó formában. Az énekes a %%-nak elárulta rossz közérzete okát.

Meg vagyok fázva, de inkább az a probléma, hogy nem tudok meggyógyulni. Nincs időm kipihenni, mert egyfolytában fellépek. 

– árulta el az énekes, a TV2 stúdiójában.

Viktor nyilván örül, hogy ilyen kapós, de azt nem tagadja, hogy a nagy hajtás megterheli a hangszálait. Nem is csoda, hiszen hetek-óta bújik más előadók bőrében, és míg Charlie-ként mélyen kellett énekelnie, addig Prince-t fejhangon, végtelen magasságokban kellett megidéznie a Sztárban Sztár színpadán. Király Viktor ezen a héten sem lesz könnyebb helyzetben, hiszen Cindy Laupert rekedtes magas hangját kell kiénekelnie és ez a feladat nem csak a hangszálait, de hiúságát is próbára teheti.

"Nem szeretek csaj lenni, mert nem érzem át annyira a szerepet. Cindy Laupert egy apró nő hatalmas hanggal, de az sokkal nagyobb kihívást jelent, hogy miniszoknyában kell kiállnom a közönség elé.

– mondta nevetve Király Viktor, aki eddig szinte az összes produkcióját tökéletesen adta elő, a zsűri odáig volt az alakításaiért.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?