SZTÁRDZSÚSZ

Követendő példa: Így segített egy idős asszonyon Kállay-Saunders András

A népszerű énekes bevásárolni indult édesanyjának és magának, amikor megpillantott egy nénit, nehéz szatyrokkal, cipekedve. Bár először elment mellette, később visszafordult.
  • Szerző: Doris

Bár Kállay-Saunders Andrásnak esze ágában sincs hősként ünnepelnie magát, példaértékű, amit ma tett Budapest bevárosában. Az énekes bevásárolni ment, amikor észrevett az utcán egy idős asszonyt, aki alig bírta hazacipelni, amit vett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

Bár András először elment mellette, később érezte, segítenie kellett volna. Ezért hát visszafordult. A néni még mindig ott volt, szünetet kellett tartania, annyira elfáradt.

Odamentem hozzá (távolságot betartottam). Kérdeztem tőle, hogy segíthetek-e és hogy merre lakik. Elvettem a szatyrát és elindultunk a házához. Sok időnk volt, mivel nagyon lassan tudott menni, úgyhogy beszélgettünk. Kérdeztem tőle, miért vásárol? Nincs családtag, aki segítene? És elmeséltem neki, mennyire veszélyes ez neki. Erre mondta, igen, van egy fia, aki Budán lakik és el van foglalva családjával, nem tud segíteni, ezért kötelező neki bevásárolni magának. Kértem tőle elérhetőséget, hogy a jövőben el tudjak menni helyette vásárolni, mivel 2 utcára lakik tőlem. Sajnos nem akarta megadni, de nem baj, majd látni fogom még és csak meg fogja engedni, hogy segítsek” – írta Saunders a Facebookon, majd felszólította a fiatalokat arra, hogy amiben csak tudnak, segítsenek az időseknek most, a koronavírus-járvány idején.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?