SZTÁRDZSÚSZ

Kövesd Sebestyén Balázs példáját: Így gyűjtött adományt az ünnepekre

Sebestyén Balázs, ha rajta múlna, titokban tartaná a segítséget, de mi inkább megmutatjuk, aztán elugrunk egy nagyobb bevásárlóközpontba.
  • Szerző: Buster

Sokan felkapták a fejüket az egyik Budapest melletti bevásárlóközpontban, ahol belefutottak a sorok között cikázó Sebestyén Balázsba. A Rádió1 műsorvezetője komoly tétel tartós élelmiszert és csokoládét halmozott fel a bevásárlókocsijában, majd az egész pakkot átadta az Élelmiszerbank Karácsonyi Adománygyűjtésében résztvevő szociális munkásoknak. Balázs jelenléte ösztönzően hatott a többi vásárlóra is, így a három napos adománygyűjtő akció szép sikerrel zárult.

Természetesen az adományokra nem csak ebben a három napban volt szükség. Az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ vezetője a %RIPOST% olvasóit is arra kéri, hogy ha csak egy kevéssel is, de segítsük szebbé varázsolni az ünnepeket azoknál a családoknál is, ahol szegénységen élnek.

"Idén is azért dolgozunk, hogy az ünnepek alatt a lehető legtöbb nehéz sorsú családnak tehessük szebbé a karácsonyát.

Ehhez szükség van tartós élelmiszerekre, csokoládéra, szaloncukorra, tisztító és tisztálkodási szerekre.

Hozzánk az óbudai irodánkba bárki személyesen eljuttathatja adományát, amit a munkatársainkkal eljuttatunk a rászorulóknak"

- mondta lapunknak Bleszkánné Kis Ildikó.

"Sebestyén Balázsnak pedig köszönettel tartozunk, még akkor is, ha ő erre vágyik a legkevésbé"

- tette hozzá nevetve a szakember.

És ezeket olvastad már?