SZTÁRDZSÚSZ

Kovács Áron nem titkolja tovább, ezt gondolja Marilyn Manson szexbotrányáról

A műsorvezető nem érti, hogy a rocksztár által bántalmazott áldozatok miért csak most léptek a nyilvánosság elé.

Az elmúlt napokban Marilyn Manson és Kovács Áron is szerepelt a címlapokon, igaz, egészen más okból. Az 52 éves rocksztárról a durva szexbotránya miatt cikkeztek, Áronról pedig a váratlan válása miatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kovács Áron megszólalt Marilyn Manson botrányával kapcsolatban

Áron a magánéleti válsága közepette posztolt a Manson-botrányról (Fotó: Ripost)

A műsorvezetőt sem hagyta hidegen a Manson körül kialakult cirkusz, nevezetesen az, hogy a zenész exe, Evan Rachel Wood Instagram-posztjában borzalmas bántalmazásokkal vádolta meg a zenészt. Állítása szerint tinédzserkorától évekig terrorban élt Manson miatt, aki manipulálta, rágalmazta és zsarolta őt.

A bejegyzés után a kiadója azonnal megszüntette a kapcsolatot Mansonnal, akit a menedzsere is faképnél hagyott, majd bejelentették, hogy a zenész jeleneteit két tévésorozatból is kivágják.

Marilyn Manson szexbotrányától napok óta hangos a sajtó

Manson csillaga leáldozott a botrány miatt (Fotó: Northfoto)

Wood sokkoló bejelentése pedig (ahogy ez ilyenkor lenni szokott) elindított egy lavinát, ugyanis Manson körülbelül egytucatnyi exe, köztük Esmé Bianco szintén brutális bántalmazásokról számolt be, amikről sokáig azt hitte, csak a művészet része.

Áron nem érti, miért hallgattak eddig az áldozatok

Nos, bár Kovács Áron természetesen az áldozatokkal van, azt nem érti, miért csak most álltak a nyilvánosság elé. Miért nem akkor, amikor a bántalmazások történtek?

„Az összes korábbi csaja – akik most perelik a korábbi párkapcsolatban történő szexuálisan elszenvedett dolgaik miatt – azt mondja, hogy akkor, amikor történtek ezek a vadulások, ők úgy érezték, hogy ez belefér a párkapcsolatba! Magyarul, ha fájt is itt-ott, testileg, lelkileg, a kommunikációjuk az volt Manson felé, hogy “egy nagy hülye vagy, olykor fáj, amit csinálsz, de hát én így szeretlek, belefér.” Tehát, ok! Ezek a nők mostanra jöttek rá, hogy ez nem volt ok. (Mondjuk ez jó.) De akkor ezzel most hogy lehet perelni, felelősségre vonni azt az embert, aki mindezt annak a tudatában csinálta velük, hogy ez nekik belefér?! Valahogy nem érzem korrektnek ezt az egészet, annak ellenére, (vagy azzal együtt), hogy a legkevésbé sem tartom normálisnak a másik ember bántalmazását, sőt, ha a 20 évvel ezelőtti Manson-film megnézése után szembe jött volna velem ez a csávó, komolyan kellett volna uralkodni magamon, hogy ne menjek neki...” – fogalmazott Áron a Facebookon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?