SZTÁRDZSÚSZ

Koronavírus-járvány: így telnek a napjai az Exatlon Hungary első győztesének

Huszti Kata nagyon szeretne, mégsem maradhat otthon ebben a nehéz időszakban.
  • Szerző: Ripost

Pontosan egy évvel ezelőtt ért véget az Exatlon Hungary első évada, melyet Huszti Kata nyert meg. A Kihívók egykor játékosa azóta edzőként is bizonyíthatott a Fuss család, fuss! című műsorban, sőt a Catch! – úgyis utolérlek! sportvetélkedőjében is megmérettette magát. Lapunk most megkereste Katát, és arra voltunk kíváncsiak, hogy telnek a mindennapjai ebben a nehéz helyzetben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László / Ripost

„A munkahelyemen számítanak rám, így be kell járnom dolgozni, de kicsit irigylem azokat, akik megtehetik, hogy otthonról dolgozzanak. Jó lenne otthon maradni, mert a párom is otthonról dolgozik, szóval így még nehezebb számomra a helyzet, de voltunk már távol egymástól…” – kezdte a -nak Kata, aki éppen ezért igyekszik minél több időt otthon tölteni. Az edzéseket ő is online tartja, a munkája mellett csak akkor mozdul ki otthonról, mikor futni megy.

A páromon és a munkatársaimon kívül próbálok minél kevesebb emberrel találkozni. Nehéz, mert nagyon hiányoznak a barátaim és a család is, de most muszáj betartanunk a szabályokat. Próbálok nagyon ritkán közösségbe, boltba menni, ezt a lehetőségekhez képest elintézi a párom. Futni szoktam elmenni, de oda kel figyelni, hogy mikor, mert sokan szeretnek mozogni, futni, kiszabadulni otthonról a négy fal közül... – fogalmazott Kata, aki elárulta, ha ideje engedi, követi az Exatlon második évadát is. Bár tavaly a Kihívók csapatát erősítette, ezúttal inkább a Bajnokok felé húz a szíve.

És ezeket olvastad már?