SZTÁRDZSÚSZ

Koronavírus: így élnek túl Tóth Gabiék

Tóth Gabi és párja, Krausz Gábor folyamatosan keresik a lehetőségeket, hogyan tudnának dolgozni.
  • Szerző: Ripost

Már négy hete élnek Tóth Gabi és párja, Krausz Gábor séf önkéntes karanténban, ám az interneten folyamatosan tartja a kapcsolatot az énekesnő a rajongóival – írja a Blikk.

Érdekes, de úgy érzem, hogy több munkánk van így most itthon, mint amikor még minden normális volt” – mesélte a napilapnak az egykori megasztáros, aki egyébként a Tv2 „Maradj otthon” című doku-reality egyik szereplője lesz.

Fotó: Facebook

Tóth Gabi kiemelte: a hangját adományként értékeli, és örül, ha tud vele segíteni az embereknek ezekben a nehéz időkben.

Ez a segítség pedig jól jön, hiszen az emberek élete megváltozott, sokan a négy fal között tengetik a mindennapokat. Nincs ez másként Gabiéknál sem, nehezen élik meg, hogy nem tudnak dolgozni. De mint azt Gabi kiemelte: igyekeznek úgy nevelni Hannarózát, hogy ő ebből semmit se vegyen észre. És folyamatosan alternatív megoldásokon törik a fejüket.

Gábor rendszeresen készít főzős videókat, amelyek szerencsére nagyon sikeresek. Persze a műsor kapcsán is sok munka van, hiszen készítenem kell a napi videókat, ami egy kisbaba mellett közel sem egyszerű feladat – árulta el Gabi.

Fotó: TV2

Szerencsére az énekesnő és párja kap támogatást, édesanyja is velük él, és segít nekik mindenben. Ezen kívül az énekesnő azt is elárulta: ő egy hónapja nem mozdult ki sehova, bevásárolni Gábor jár, de ő is igyekszik ritkán.

Hannaróza nemrég lett négy hónapos.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?