SZTÁRDZSÚSZ

Kórházban végződött az álomnyaralás Várkonyi Andiéknál

A csinos mûsorvezető és családja nagyon szeret utazni, így idén úgy döntöttek, valami különleges helyre mennek. Andi hazafelé már érezte, hogy valami nincs rendben...
  • Szerző: Z.B.

Várkonyi Andi, Bochkor Gábor és kislányuk, Nóri idén a forró Kubát választották úti célul. A család megszállott utazó, voltak már Dubajban, Thaiföldön, Amerikában és Törökországban is. Utóbbit ezen a nyáron nem érezték túl biztonságosnak a kül- és belpolitikai helyzet miatt, de úgy tűnik, Közép-Amerika sem volt szerencsés választás. Ugyanis hazaérkezésük után egy rejtélyes trópusi láz döntötte le a lábáról a csinos műsorvezetőt.

Andi már hazainduláskor érezte, hogy baj van.

Már a repülőn éreztem, hogy kapar a torkom, nem tudok nyelni, és begyulladtak a nyirokcsomóim, bujkál bennem valami. Mire hazaértünk, már 39 fokos lázam lett. Napikig nyomtam az ágyat, annyi erőm nem volt, hogy felkeljek

- mesélte a történteket.

Mivel nem javult a helyzet, kórházba mentek, ahol azonnal ott akarták tartani és infúzióra kötni a műsorvezetőt, mert annyira le volt gyengülve és ki volt száradva.

Andi szeretett volna még pihenni, mielőtt elkezdődik a munka, de most úgy érzi, talán fáradtabb, mint a nyaralás előtt.

"Egy nyaralás mindig feltölti az embert, kizökkenti a hétköznapokból, de azért kicsit fárasztó is. Azt gondoltam, hazajövünk, és mielőtt nekiállok újból dolgozni, hiszen hamarosan indul a Micsoda nők! című műsorom, kicsit pihenek még, de sajnos erre nem került sor" - mondta a Bestnek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?