SZTÁRDZSÚSZ

Ez egyszerűen embertelen: durva, mit tett magával Korda György

Az előadóművésznek döntenie kellett, hogy saját magára, vagy az orvosok tanácsára hallgat. 2020-ban visszavesz a tempóból.
  • Szerző: ripost

Elképesztően túlhajszolta magát az idei évben Korda György, akárcsak a felesége, Balázs Klári. A házaspár rengeteg koncertet vállalt, pedig az orvosok szigorúan megtiltották az ország Gyuri bácsijának, hogy szélsőséges időjárásban színpadra álljon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Balázs Klári és Korda György
Fotó: Markovics Gábor

„Ha az orvosom tudta volna, hogy volt olyan nap, amikor délután kettőkor, ötkor és este hétkor is színpadra léptünk a 40 Celsius-fokban, biztos kiakad rám. De ennek véget kell venni! Ez egyszerűen embertelen, mostantól nyáron csak este hét után lépünk színpadra” – mondta el a Blikknek Korda György, akinek felesége is azonnal igazat adott.

„Szinte csavarni lehetett a vizet a ruhánkból, ez senkinek nem tesz jót! Az a hőség kivégzett minket” – árulta el Klárika.

A házaspár ezért pihenéssel kezdi a januárt: egy hónapra Spanyolországba utaznak, ahol már ki is néztek két gyönyörű kaszinót, ahol a szenvedélyüknek is hódolhatnak majd.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?