SZTÁRDZSÚSZ

„Több ezer üzenetet kaptunk„– könnyezve mondanak köszönetet a rajongók A Dal versenyzőinek – videó

Március 6-án a második elődöntőben élő akusztikus verzióban adják elő szerzeményüket.
  • Szerző: Ripost

Bár A Dal 2021 versenye még nem ért véget, Nagy Szilárd és Ragány Misa már most nyertesnek érezheti magát, hiszen első fellépésük után több ezren mondtak nekik köszönetet a Drága Hazám című dalukért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Határtalan üzenet, könnyezve mondanak köszönetet a rajongók

Az előadópáros a 20 legjobb produkció közé jutott, így március 6-án a második elődöntőben élő akusztikus verzióban adják elő szerzeményüket.

Az énekesek annyit már elárultak, nyolc hölgy áll majd velük a színpadra, amivel a női energiát szeretnék középpontba helyezni, ezzel is érzékeltetve a szebbik nem fontosságát és jelentőségét.

„A nők, anyák a jelen helyzetben, ahogy a múltban is sokkal többet tudnak tenni a magyar társadalomért, mint bárki, mert a stabilitást ma a családok jelentik és ez nem csak a szó szoros értelmében van így. Az anyaország is pontosan ezt jelenti azoknak, akik az elszakított részeken élnek. Ezt az üzenetet szeretnénk eljuttatni a 15 millió magyarhoz. A dal színezete nem változott az új verzióban sem, továbbra is: piros-fehér-zöld!” – jelentette ki Nagy Szilárd.

„A Drága Hazám a nemzetünkről, történelmünkről szól, aminek az üzenete egyértelműen eljutott a hallgatókhoz” – tette hozzá Ragány Misa. „Első fellépésünk óta több ezer üzenetet kaptunk a határon innen és a határon túlról is. Mindenki a támogatását fejezi ki a dalunk iránt, amiért nagyon hálásak vagyunk.„

Az énekesek számára külön öröm, hogy már most több videót is küldtek a rajongók, amiben ők éneklik könnyes szemmel A Dal 2021-ben hallható nótát.

A dal itt található meg:

https://www.facebook.com/watch/?v=902978366938724

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?