SZTÁRDZSÚSZ

Könnyekig hatódott lánya ajándékától Hajas, a sztárfodrász - Fotó

Ma ünnepli 60. születésnapját a sztárok kedvenc fodrásza Hajas László. Lánya egy fantasztikus meglepetéssel készült a kerek évfordulóra, amitől a mesterfodrász kis híján elsírta magát.
  • Szerző: Doris

Születésnapi köszöntések százai árasztották el Hajas László Facebook oldalát ma reggel. A már 60. születésnapját ünneplő mesterfodrász azonban már tegnap este megkapta azt az ajándékot, amire biztos, hogy egész életében emlékezni fog!

Hajast lánya, Orsolya egy egészen szívhez szóló meglepetéssel köszöntötte, amiből egyből kiderül, hogy apa és lánya között kivételesen szoros a kapcsolat. A kreatív ajándék egy kettejük közös fotójából készített óriásplakát volt, amit a következő felirat díszített: "Boldog Születésnapot Apuci! Szeretlek!"

Hát kell ennél több egy apának?

A könnyekig hatódott hajszobrász a %%-nak mesélte el a pillanatot, amikor leleplezték előtte a plakátot:

"Dávid fiam vitt el tegnap este ahhoz az útszakaszhoz, ahol az óriásplakát áll, hiszen ő be volt avatva. Orsi lányom nem volt velünk, így nem láthatta az arckifejezésem. Pedig majdnem elsírtam magam!"

- vallotta be a sztárfodrász, akinek sok hazai sztár is legszebb frizuráját köszönheti.

Hajas meghatottságában azonnal posztolta is a plakátról készült fotókat a Facebookra, az egyedi ajándék pedig a kommentelők között is osztatlan sikert aratott. Több sztár, köztük az éppen Amerikában nyaraló Rubint Réka, Joshi Barat, vagy Bangó Margit is gratulált Lacinak a kerek évfordulóhoz és a felejthetetlen meglepetéshez.

A boldog és büszke mesterfodrász azt is elárulta a %%-nak, hogy a születésnapját is munkával tölti, este azonban nagy bulira készül! Az ünneplésre minden okuk megvan, Hajas fia ugyanis egy napon született apjával, a lassan kész férfivá érő Dávid ma tölti be a 16-ot. A különleges dupla-szülinapról még Hajdú Péter is megemlékezett a Facebookon.

 

Nem fogjátok elhinni, de Hajas Laci barátom ma 60 éves és a nagyfia, Hajas Dávid pedig ma 16! Isten éltesse őket nagyon sokáig!

Posted by Hajdú Péter on 2015. július 31.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?