SZTÁRDZSÚSZ

Könnyek közt küzdött a tehetetlenséggel Istenes Bence!

A mûsorvezetőt nagyon megviselte, hogy nem tudott segíteni Csobot Adélnak vajúdás közben. Részletesen elmesélte a szülés körülményeit.
  • Szerző: MMB.

Istenes Bence a folyamatos támadások ellenére is a világ legboldogabb embere, ami nem csoda, hiszen régóta vágyott már az apaszerepre.

Az RTL Klub sztárja most végre kezében tarthatja kisfiát, akinek világrajövetelénél végig jelen volt. Mégis úgy érezte, hogy a nehéz órákban valódi segítséget nem tudott nyújtani Csobot Adélnak - írta meg a Story magazin.

Bátorítottam, lelkesítettem, fogtam a kezét, vizet adtam neki, ha kért.

"Bár nyilván más hallani és más átélni a vajúdás óráit, látni, hogy az imádott nő szenved, és valójában nem tudsz neki segíteni igazán. Csak ott vagy, toporogsz, küzdesz a tehetetlenség érzésével. Hát többször könnyeztem közben én is. Állítom, férfi a vajúdást nem bírná ki" - jelentette ki Bence, aki egy csodának élte meg az első fürdetést és pelenkázást. A szülés utáni percekre azonban nem emlékeznek Adéllal, hiszen szinte önkívületi állapotba kerültek.

Hogy milyen hangon és mikor sírt fel, pontosan nem is tudom, olyan euforikus állapotban voltunk Bencével mindketten.

"Szia, kisfiam! Köszönjük, hogy minket választottál! Így köszöntöttük. Leírhatatlan érzés" - emlékezett vissza élete legszebb perceire az újdonsült anyuka. Egy biztos, Natan érkezése teljesen megváltoztatta a sztárpár életét, Bence ezt egy szokatlan példával magyarázta.

Nem a legjobb példa, de talán érzékelteti a változást, hogy az esti úgynevezett tejfakasztó buli nem is volt az igazi nekem.

"Alig ittam valamit, a gondolataim is az én drágáimnál járták" - mesélte a műsorvezető.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes kókusztekercs receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?