SZTÁRDZSÚSZ

Könnyek között vallott a Ripostnak Michael Jackson táncosa!

LaVelle Smith Junior 23 évig volt a pop királyának táncosa és koreográfusa. Nézd meg, mit üzent a magyar rajongóknak!
  • Szerző: Doris

Keveseknek adatott meg, hogy szoros barátságot ápoljanak a közel 7 éve elhunyt poplegendával. LaVelle Smith Junior nemcsak hogy ismerte Jacko-t, 23 évig mellette táncolt a világ különböző színpadain, halálát pedig a mai napig nem tudta feldolgozni.

A táncos-koreográfus a %RIPOST%-nak adott exkluzív interjújában mesélt Jacksonhoz fűződő viszonyáról, és többször el is sírta magát!

"Michael a Smooth Criminal című slágerhez forgatott egy videót, amikor meglátott engem, és azt mondta: ő kell nekem! Ezek után 23 éven át voltam a táncosa. Felejthetetlen idők voltak!"

- emlékezett vissza LaVelle a kezdetekre, majd könnyek között idézte fel, mit érzett a Pop Királyának 2009. júniusában bekövetkezett tragikus halálakor.

"Csak feküdtem mozdulatlanul, képtelen voltam sírni! Egy év telt el az első könnycseppig, akkor viszont képtelen voltam abbahagyni a zokogást. Nagyon közel álltunk egymáshoz. Néha annyira meg tudtam nevettetni, hogy szinte potyogtak a könnyei! Minden nap hiányzik!"

LaVelle azóta is küldetésének tartja, hogy továbbvigye Jackson örökségét. Hamarosan beutazza a világot, hogy megossza a rajongókkal az énekessel kapcsolatos személyes emlékeit. Bár nagyon megrázó volt neki felidézni a közös élményeket, tudja, ennyivel tartozik a rajongóknak, akik a mai napig imádják a popzene utánozhatatlan alakját.

És hogy mi volt az utolsó közös élménye az 50 évesen elhunyt világsztárral?

"Jacko házában voltunk, velünk volt kisfia is, Prince. Épp belemerültünk egy beszélgetésbe, de Prince állandóan játszani akart, bújócskázni kezdett a nappaliban. Én viccesen rászóltam, hogy jöjjön elő, hiszen mindketten tudjuk, hogy a kanapé mögé bújt."

- mesélte érzelmesen a táncos, aki már nem először jár Budapesten. Annyira imádja Magyarországot, hogy egy exkluzív videóüzenetet is küldött a %% olvasóinak!

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?