SZTÁRDZSÚSZ

Kompromittáló fotó: Teljesen kibukott Vajna Tímea

Andy Vajna özvegye kikéri magának és szánalmasnak tartja a próbálkozást.

Vajna Tímeát egy benzinkúton kapták lencsevégre. A képek alapján nem volt egyedül, az autójában egy farmernadrágos férfi várta tankolás után.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Andy Vajna özvegye nem hitt a szemének, amikor felfedezte a róla készült képanyagot egy internetes oldalon, ugyanis aznap egyedül járt a kúton. Tímea egyre nehezebben viseli a hazugságokat, véleményének pedig, hangot is adott.

„A kedves média megszerkesztette a képet, ugyanis egyedül voltam, tankoltam és ropit vettem. Elég gázos próbálkozás odamontírozni egy farmert meg egy órát. Megszokhattam volna az évek alatt, hogy mindig beszédtéma vagyok, de a szándékos rosszindulat és a rengeteg hazugság nagyon felbosszant” – mondta Andy Vajna özvegye, aki talán azért is szúrhatja mások szemét, mert kiderült, ő az egyedüli örökös megboldogult férje után.

Igaz, ez sem ment zökkenőmentesen, a hagyatéki tárgyalás után azt rebesgették, hogy valami oknál fogva eltűnt Andy Vajna eredeti végrendelete, de Tímea ezt is megcáfolta. „Egyelőre semmit sem mondhatok. A végrendelet nem tűnt el, törvényes öröklés útján lettem örökös itthon, de az amerikai procedúra még csak most kezdődik” – nyilatkozta az özvegy, aki ha minden rendeződik, Amerikában költözik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?