SZTÁRDZSÚSZ

Kompromisszumot kötött a férjével Demcsák Zsuzsa

Meglepő, de megesett, hogy a népszerű műsorvezető és a férje, Krishan valamiben nem értettek egyet.
  • Szerző: BDF

Demcsák Zsuzsa komoly elhatározásra jutott. Az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy megváltoztatja a külsejét és levágatja csodaszép, ikonikus hajkoronáját. Nos, ezzel a követők és a férje sem értettek egyet. Most azonban kiderült, hogy Zsuzsának sikerült kompromisszumot kötnie Krishannal az ügyben. Erről maga a műsorvezető számolt be szintén az Instagram-oldalán, és megmutatta új, és most már egy picit rövidebb frizuráját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Íme a végeredmény! Kompromisszum született. A harminc és a tíz centiméter közötti ideális húsz centiméteres rövidítés megtörtént. Én boldog vagyok, a férjem viszont azt mondja, hogy cserébe ő ugyanennyivel növeszti a haját mostantól. Nem tudom, így is jó döntés volt-e” – írta Zsuzsa.

Íme a végeredmény! Kompromisszum született😀 a 30 és a 10 cm közötti ideális 20cm-es rövidítés megtörtént💇🏻‍♀️ én boldog vagyok, a férjem viszont azt mondja, hogy cserébe ő ugyanennyivel növeszti a haját mostantól🤣 nem tudom, így is jó döntés volt-e...😂, én minden esetre köszönöm @katasari76

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?