SZTÁRDZSÚSZ

Komoly válságba került a magyar énekes, ezt üzente a rajongóknak

Rossz hírt közölt.
  • Szerző: Doris

Hiába várják a rajongók Kállay-Saunders András új albumát! Az énekes maga jelentette be az Instagramon, hogy a korábbi tervekkel ellentétben idén nem rukkol elő új lemezzel, mivel úgy érzi, az nem lenne őszinte.

 

Fotó: Instagram

„Ha most kiadnék egy lemezt, azzal önmagamnak hazudnék. Ahogy mondtam előbb, sikeres lehetne, de nem őszinte. Kezdtem észrevenni, hogy miközben írom a dalaimat erre a korongra, engedtem, hogy megállítson mindaz, ami zeneileg itthon történik. Mindig is féltem, hogy eljön az a pillanat, amikor inkább a környezetemet próbálom boldoggá tenni ahelyett, hogy azt csinálnám, amit érzek” – morfondírozott az énekes a közösségi oldalon, hozzátéve, hogy jelenleg nagy harcban áll saját magával.

Úgy volt hogy ebben az evben kiadók egy Kallay Saunders lemezét. Sajnos nem erzem hogy ugy lesz. Dalok vannak, sikeres lenne, talán igen de nem elég, amúgy mit is igazán jelent a "siker" szó egy zenész, enekesnek? Nagy nézettség? Rádiós top listás dalok? Mi a siker? Üzleti döntések vagy döntések ami őszintén mutatja a zenei iránt szeretetet. Lehet mondani hogy egy harcban vagyok saját magammal. Ha most kiadnek egy lemezet egy nagy hazugság lenne saját magamnak. Ahogy mondtam előbb igen "sikeres" lehetne de nem Őszinte. Kezdtem eszre venni hogy miközben irom a dalaimat erre a lemezre, engedem hogy ami körülöttem történik zeneileg itthon megalitson attól amit en igazán szeretnék kiadni magamból zeneileg es ettől mindig féltem hogy az eveken során elfog jönni az a pilanat hogy jobban próbálom boldoggá tenni a környezetemet mint 100% azt csinálni amit erzek. Kezdem újra megtalalni magamat. Amit igerek ez a lemez nem lesz egy üzleti mű hanem en. Talán nem lesz milliós nézettségei az itthoni piacban de boldog leszek es akik a színpad előtt alnak. ❤️ De egy jó hírem van, a MIDDLETONZ lemezünk szépen halad 🙏🏽

 

Saundersre valóban rájár a rúd mostanában. Idén tavasszal egy fociedzésen elszakadt a combizma, és bár járni tudott, sokáig rehabilitációra szorult és a sportolást is el kellett felejtenie.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?