SZTÁRDZSÚSZ

Komoly nehézségeket okoz Harry herceg esküvője

Többek között a vőlegény bátyja, az angol foci-szövetség és több ezer család is izzadhat, hogy miként oldják meg a nagy napot.
  • Szerző: The_M

Pénteken jelentették be, hogy Harry herceg és Meghan Markle várva várt lakodalma május 19-én lesz. Ám ugyanezen a napon van az FA-kupa döntője is, ami mindig az év legnagyobb futballeseménye Angliában. Két ekkora, óriási érdeklődésre számottevő eseményt eleve nem okos dolog egy ugyanazon napra tenni, de van olyan, akinek mindkettőn ott kell lennie.

Vilmos herceg ugyanis az angol labdarúgó-szövetség tiszteletbeli elnöke, és mindig ő adja át az FA-kupa győztesének a serleget. Ám idén öccse tanúja is ő lesz, és egyik eseményt sem mondhatja le. Ezért most elég sokan azon matekoznak, hogy miként lehet Harryék lakodalmát valahogy a kupadöntő elé vagy után szervezni. De mindkét esetben rosszul jár Vilmos, és szinte lehetetlen, hogy ne késsen el a később kezdődő rendezvényről. Sőt a helyzetét nehezíti, hogy a Wembley Aréna és Windsori kastély több mint 32 kilométerre van egymástól.

De nemcsak Vilmos és a foci-szövetség van nehéz helyzetben, hanem azon angol családok is, ahol a férfiak a meccsre látogatnának ki, a nők pedig az esküvőre, vagyis komoly viták várhatóak, hogy melyik program legyen a végső befutó.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?