SZTÁRDZSÚSZ

Komoly kísérletnek vetette alá magát Keleti Andi: Ez lett az eredménye

A gyönyörű táncművész nyolc kilótól szabadult meg négy hónap alatt. Így néz ki most!
  • Szerző: BDF

Egy kutatócsoport kereste fel Keleti Andit, aki kísérleti alanyként vett részt egy fogyással kapcsolatos kísérletben. Heteken keresztül lelkiismeretesen szedte az ismeretlen tablettákat, aminek hatásairól naplót is vezetett. Legnagyobb örömére bevált a pirula. Négy hónap alatt nyolc kilót fogyott tőle a csinos táncművész.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Egy táplálékkiegészítővel kapcsolatban kerestek fel, és csak annyit mondtak, hogy segít megszabadulni a felesleges kilóktól. Nem is tudtam, mi az pontosan, de igent mondtam” – kezdte a -nak Andi, aki nem bánta meg, hogy belevágott a kísérletbe.

„Két ruhamérettel lettem karcsúbb, és nem tudom, mikor voltam ennyire elégedett azzal, amit a tükörben látok. Tényleg feljött rám néhány kiló az elmúlt években, hiába mozgok sokat a tánciskolámban„ - tette hozzá Andi, aki bár folyamatosan edzésben van, mégis nehezen tud fogyni. Ha diétázik, mindig gyengének érzi magát. Ezért is mondott igent a kísérletre.

”Azt gondoltam, semmit sem veszíthetek vele. Most pedig büszke vagyok magamra, a bátorságomra és az eredményemre” – magyarázta Andi, aki bevallotta, hogy a koronavírus-járvány miatt elrendelt karantén sem volt annyira nehéz.

”Nemcsak a kísérlet foglalt le, hanem a családdal is sok időt töltöttem el. Jól éreztük magunkat a helyzet ellenére is. Azt nem tagadom, hogy voltak nehezebb pillanatok, többnyire a tánciskola miatt. Aggódtunk az ősz miatt, de úgy néz ki, nyárra már rendeződnek a dolgok” – tette még hozzá lapunknak Andi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?