Létrehozva: 2020.05.08.

Komoly kéréssel fordult az emberekhez Vastag Csaba

A Life TV műsorvezetője szerint két véglet figyelhető meg most a világjárvány tekintetében az emberek között. Amíg sokakból a legrosszabbat váltja ki koronavírus, addig mások elbagatellizálják a helyzetet. Ő mégis arra kér mindenkit, hogy még egy kicsit tartsunk ki egymásért!

Vastag Csaba minden óvintézkedést megtesz, hogy se ő, se a családja ne kapja el a koronavírust, és egészségesen vészeljék át a pandémiát. Az énekes folyamatosan tájékozódik a veszélyhelyzetről az interneten, és úgy látja, hogy megoszlanak a vélemények a világban az óvintézkedések kapcsán. Ennek pedig szerinte akár súlyos következményei lehetnek. Egyebek között az, hogy tovább is elhúzódhat ez az időszak...

Fotó: Ripost

Én elég régóta vagyok önkéntes karanténban, ez látszik is” - utalt a szakállára nevetve a Ripost-nak Csaba. „Talán picit túl régóta is. Az ember magától nem biztos, hogy szívesen nyaralna vagy pihenne ilyen sokat. De most ez az egyetlen módja, hogy túléljük ezt az időszakot. Ezért is javaslom mindenkinek, hogy bár nem egyszerű, de még egy kicsit tartsunk ki önmagunkért, egymásért” - fogalmazott a Hello Hollywood műsorvezetője, aki bár személyesen nem találkozhat közönségével, nem állt le a munkával, a karantén alatt is folyamatosan dolgozik.

Vannak tervek, új dalokat és klipeket is készítünk. A minap egyébként éppen azon mosolyogtam, hogy bár karantén van, mégis úgy érzem, hogy sokkal elfoglaltabbak vagyunk és több a munka is, mint a normál élet idején. Például a zenekarral olyan videókat gyártunk, hogy mindenki a maga eszközeivel, otthon veszi fel a saját részét, és a végén összevágjuk a tartalmakat. Ez egy új helyzet, amihez igyekeztünk alkalmazkodni, persze ilyen módon egy dalt megcsinálni sokkal több idő, mintha a garázsban vettük volna fel. Bár a zenélés nem a home office mivoltáról híres, úgy látom, hogy így is tök jól lehet csinálni.”

A népszerű énekes a fővároshoz közel lakik, így ritkán látja a vidéken élő szüleit és a testvéreit. A kijárási korlátozást természetesen komolyan veszi, ezért kevés alkalma jut arra, hogy meglátogassa a szeretteit. Igaz, anyák napján leutazott az édesanyjához, de csak biztonságos távolból köszöntötte fel.

A családdal való kapcsolattartás nem egyszerű. E-mailben vagy Facebook-Messengeren beszélünk és fotókat küldünk egymásnak. A szüleimtől mindig kapok képeket, hogy mit csináltak a telken, hogyan virágzik a cseresznyefa. Szóval látjuk egymást, tudunk egymásról, de személyesen nem érintkezünk mindaddig, amíg ez nem biztonságos. Ez egy nehéz, de nagyon fontos döntés ebben az időszakban” - magyarázta Csaba, aki azt is hozzátette, hogy sokat változott az emberek viselkedése a járvány kitörése óta.

Azt gondolom, hogy flexibilisebben kell gondolkodnunk. Meg kell találnunk a józan középutat, hogy ne az legyen, hogy valaki otthon nyílpuskákkal és rakétavetőkkel felszerelkezve retteg, nehogy elkapja bármelyik vírust, más meg kilincseket nyaldos az utcán. Egy normális egyensúlyra van szükség. Bár úgy gondolom, idő még, hogy mindenki objektíven át tudja látni a helyzetet. Mindannyian éveken át töprengünk, gondolkodunk majd, mi lehet a tanulsága a járványnak, hiszen bármelyik évben előjöhet egy következő mutációja ennek vagy éppen egy másik vírusnak” – tette még hozzá Csaba.

Ez is érdekelhet

origo.hu

A HVG által megszerzett rendőri jelentés drámaian részletezi, Magyar Péter hogyan kínozta Varga Juditot

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

magyarnemzet.hu

Futótűzként terjed az interneten Kunhalmi Ágnes vicces beszólása

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

magyarnemzet.hu

Világháború következik? Putyin megosztotta Oroszország terveit

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

lakaskultura.hu

Új élet a városon kívül, egy kortárs stílusú otthonban

ripost.hu

Megtörte a csendet Kamilla királyné: ezt árulta el a rákbeteg Katalinnal kapcsolatban

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Gusztustalan támadás érte Molnár Anikót: „Ezek az emberek egy fillért sem érnek”

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Lemondott a luxusról Kulcsár Edina és G.w.M, ez lehet a következő autójuk

SZTÁRDZSÚSZ

Meglopták Szigligeti Ivettet, a rajongóitól kért segítséget

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

SZTÁRDZSÚSZ

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

SZTÁRDZSÚSZ

„Ez a rész sokkal rosszabb, mint maga a műtéti fájdalom” - a Kőgazdag Fiatalok sztárja a felépüléséről vallott