SZTÁRDZSÚSZ

Komoly intézkedéseket tapasztalt az orvosnál a várandós Kulcsár Edina

A kismama hamarosan világra hozza a kislányát, ezért egyre többször jár vizsgálatokra.
  • Szerző: ripost

Kislánya közelgő születése miatt egyre többször kell ellenőrző vizsgálatokra járnia Kulcsár Edinának. A kismama elképesztő elővigyázatosságot és fegyelmezettséget tapasztalt az orvosnál, ahol mindenki nagyon odafigyel a páciensek biztonságára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Amikor belépett, az volt az első, hogy megmérték, van-e láza, a kezét fertőtlenítenie kellett, és kapott egy maszkot, amit tilos levenni.

„Ezen kívül egy ,,ellenőrző listát” is ki kellett tölteni ami amin a vírussal kapcsolatos kérdések voltak. Kivel találkoztam? Mikor találkoztam? Egyszóval mindenre odafigyelnek” – fogalmazott a bejegyzésében a kismama.

Mivel már a finisben vagyunk, egyre gyakrabban kell járnom CTG-re, így ezt a hetet is itt kezdtem.🤰🏻 Amikor beléptem az volt az első, hogy megmérték, van-e lázam, ( nem volt🙏🏼 ) kezet kellett fertőtlenítenem és kaptam egy maszkot, amit tilos levenni. Ezen kívül egy ,,ellenőrző listát” is ki kellett tölteni ami amin a vírussal kapcsolatos kérdések voltak. Kivel találkoztam? Mikor találkoztam? Stb. Stb. Egyszóval mindenre odafigyelnek.🙏🏼

Edina természetesen láztalan volt, így a vizsgálat is zavartalanul folyt le.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?