SZTÁRDZSÚSZ

Komoly döntést hoztak: Ezért költözött el Erdei Zsolt családja

Számolatlanul kell legyûrnie a kilométereket a nyáron Erdei Zsoltnak, ha látni akarja a gyerekeit.
  • Szerző: Angie

A korábbi profi világbajnok bokszoló, a jelenleg a Magyar Ökölvívó Szakszövetséget vezető Erdei Zsolt párja, Réka a következő hónapokban Balatonfüredre költözik, hogy gyermekeik, Gréta és Vilike  élvezhessék a Balatont.

Madár a fővárosban marad, a családjától távol. Rengeteg feladat vár rá az augusztus végi junior világbajnokság szervezése miatt, összesen mindössze egy hét szabadságot engedhet csak meg magának. Sőt, nagyobbik fiáról, Viktorról is le kell mondania néhány hétre, hiszen a srác nyarakat a megegyezés szerint az édesanyjával tölti.

"Azt tervezem, hogy amikor csak lesz időm, azonnal indulok Füredre, próbálok együtt lenni a gyerekekkel a hétvégéken, és akár csak egy-egy napot hozzátenni a hétköznapokból is, de alapvetően Budapesten kell maradnom dolgozni. Azt az egy hetet azonban, amikor én is lemegyek, semmiért nem vagyok hajlandó feladni"

– mondta  Madár a Blikknek, akinek persze, nagyon hiányoznak majd a kicsik, de tudja, a gyerekeknek ez a legjobb.

A friss levegő, a sok játék és az úszás segít nekik abban, hogy elfeledtessék életük kezdetének nehéz időszakát, hiszen mind Gréta, mind pedig Vilmos koraszülöttként jött a világra. Szerencsére most már mind a ketten szépen fejlődnek.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?