SZTÁRDZSÚSZ

Komoly döntés: a vérüket adják a magyar sztárénekesekért a rajongók

Nemrég Pásztor Anna osztotta meg az örömét azzal kapcsolatban, hogy egy rajongója az arcképét varratta saját magára. Ennek kapcsán összeszedtük azokat a hírességeket, akik büszkén terjesztik a hírt, hogy tetoválás lett belőlük.
  • Szerző: bdf

Pásztor Anna

Százezrek rajonganak az Anna and the Barbies frontemberéért. Olyannyira, hogy többen közülük magukra tetováltatták Pásztor Anna arcképét, és a Márti dala című szerzemény refrénjét is. Az elmúlt néhány évben az énekesnő az Instagram-oldalán büszkélkedett az elkészült mintákkal. Persze mindegyik alkalommal hozzátette, hogy óriási megtiszteltetés és nagy felelősség számára az, hogy a zenekar és a dalok mondanivalója ilyen nagy hatással van a magyar emberekre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pásztor Anna (@pasztorannaenekes) által megosztott bejegyzés,

 

Curtis

 

Úgy tűnik, a Majkával való botrányos szakítása óta cseppet sem lankadt az emberek érdeklődése Curtis iránt. Október elején egy igazán különleges „ajándékkal” lepte meg az egyik rajongója. A hölgy az alkarjára tetováltatta az immáron tíz éve zenélő népszerű rapper aláírását, majd rögtön el is küldte a végeredményt neki. Egyébként éppen egy éve kapott hasonló üzenetet Széki. Akkor egy fiatal lány fejezte ki mély érzéseit és a Curtis love mintát varratta a karjára.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

 

 Zséda

Hatalmas öröm érte Zsédát! Az egyik rajongója, Martina alaposan átgondolt ötlettel kereste fel az énekesnőt. Arra kérte, hogy kísérje el egy szalonba, ahol már nagyon várják őket, hogy elkészítsék a fiatal lány álomtetkóját. Zséda elment Martinával a kisebb beavatkozásra, és végig mellette ült, így testközelből nézhette meg az eredményt. A tetoválásról készült fotókat természetesen feltöltötte az Instagram-oldalára is. A bejegyzésből pedig az is kiderült, hogy a minta Zséda aláírása alapján készült.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zséda (@zsedavue) által megosztott bejegyzés,

 

Tolvai Reni

Egy életre szóló nyomot hagyott egyik rajongójában Tolvai Renáta. Ugyanis néhány évvel ezelőtt Gabriella a csuklójára tetováltatta a Sztárban Sztár hatodik szériájában versenyző énekesnő aláírását. Az extrém ötleten még maga Reni is meglepődött, sőt megpróbálta a hölgyet lebeszélni a tervről – hiába. „Õrült ötletnek tartottam, de jó érzéssel töltött el, hiszen ez egy énekesnőnek hatalmas megtiszteltetés” – mondta el akkor egy napilapnak Reni.

Rácz Gergő

Rácz Gergő fiatal rajongója magára varratta imádottja egyik dalszövegének részletét. Mint kiderült, Dóra kilencéves korában karácsonykor kapta meg az énekes egyik lemezét. Ezeken a dalokon nőtt fel, nagy hatással voltak rá. Ezért is tette egy tetoválással maradandóvá a Harc és vágy című szerzemény első sorát.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?