SZTÁRDZSÚSZ

Köllő Babett fél családja már megkapta a koronavírus elleni oltást

A színésznő egy éve nem találkozott a szeretteivel a járvány miatt, de sokakat közülük már legalább biztonságban tudhat.
  • Szerző: ripost

Telefonon tartja a kapcsolatot a szeretteivel Köllő Babett. A színésznő édesanyja és 28 éves öccse évek óta Amerikában él, a vírus miatt több mint egy éve nem is találkozhatott velük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Köllő Babett családtagjai megkapták az oltást

Köllő Babett családtagjai megkapták az oltást
Fotó: Ripost

„Anyu és öcsém egyébként is Los Angelesben él, így természetes, hogy velük telefonon tartjuk a kapcsolatot. Náluk most kinyitottak az éttermek, az öcsém és az anyukám is talált oltópontot, ahol beoltották őket. Apu, aki itthon él, szintén megkapta már az oltást, és mi is várjuk már a férjemmel, Andrással, hogy megkapjuk a vakcinát. Szeretnénk biztonságban tudni magunkat és a szeretteinket” – mondta el a Metropolnak Köllő Babett.

A színésznő a lányának is beadatná az oltást, ha bebizonyosodna, hogy az a gyerekek szervezetének sem árt.

Ebben a mindenki számára nehéz időszakban Babett a jókedvével igyekszik támogatni a családját és a szeretteit.

Áldás számára a modern technológia, aminek segítségével mindenkivel úgy beszélhet, mintha csak egy kávé mellett üldögélnének valamelyik étteremben.

„Olyan vagyok a barátnőim számára, mint egy lelki szemetesláda. Amikor főzök vagy vasalok, mindig valamelyik barátnőmmel beszélek telefonon és meghallgatom őket, próbálok tanácsokat adni nekik, ha éppen lelkileg mélyponton vannak” – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?