SZTÁRDZSÚSZ

Kollégája segítségével ment haza a színházból Tahi Tóth László

Közel kilenc hónap kényszerpihenő után Tahi Tóth László október 3-án végre visszatért a színpadra. A nagy sikerû előadás után nem egyedül távozott.
  • Szerző: Doris

Október 3-án, kedden este semmi sem látszott abból, amin Tahi Tóth László januári rosszullétét követően az elmúlt bő 8 hónapban keresztülment. A tőle megszokott profizmussal és könnyedséggel alakította a Kamarás szerepét az Audiencia című darabban, pedig nem volt könnyű dolga. A karakter ugyanis szinte minden jelenetben visszatér, amolyan mesélőként. Tahi Tóthnak rengeteg nevet, helyszínt és pontos évszámot kellett ismertetnie, de ő egyszer sem hibázott, el sem bizonytalanodott.

A színész és kollégája, Lukács Sándor évtizedek óta nagyon jó barátok, ha idejük engedi, a színpadon kívül is találkoznak. A színész, aki Winston Churchillt alakítja az előadásban, végig vigyázott barátjára a Pesti Színház kulisszái mögött, bátorította, és amikor a tapsrendet követően legördült a függöny, büszkén átölelte.

Ám itt még nem ért véget közös estéjük, mivel közel laknak egymáshoz, Lukács azt is felajánlotta, hogy a hűvös, esős időben hazaviszi Tahi Tóthot, aki boldogan szállt be mellé az autóba.

Hogy Lukács és Tahi Tóth hogyan vélekednek a nagy visszatérésről, az kiderül a %% csütörtöki számából!

És ezeket olvastad már?