SZTÁRDZSÚSZ

Unokája kárpótolja a gyászban Kökény Attilát

Az énekes családjában korábban szomorú tragédia történt, Medárd érkezése azonban újra boldogságot hozott számukra.
  • Szerző: ripost

Unokájuk érkezése kissé enyhíti a másik unoka elvesztését Kökény Attiláéknál. Az énekes a napokban lett nagypapa, amikor megszületett lánya, Aranka kisfia, Medárd.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az énekes fia és barátnője tavaly tavasszal jelentették be, hogy érkezik hozzájuk a baba, ám az énekes menye, Barbi sajnos elvesztette a kicsit. Medárd érkezése így valódi gyógyír a család számára.

Fotó: Markovics Gábor

„Szörnyű volt megtudni, hogy Attiláék babája elment. Tisztán emlékszem a pillanatra, amikor megcsörrent a telefonom, mondtam nekik, hogy azonnal rohanjanak az orvoshoz. Sajnos közben elfolyt a magzatvíz, pedig a menyem még csak a 15. hétben volt. Féltem, hogy a történtek rányomják a bélyeget Aranka terhességére, de szerencsére nem így lett” – nyilatkozta korábban a Lokálnak Kökény felesége, Aranka.

A 44 éves énekes reméli, hogy fiáékhoz is hamarosan újra beköszönt a gólya.

„A kis Medárdot már most imádjuk, érkezése némileg kárpótol bennünket a korábbi tragédia miatt. A fiamék ugyanakkor továbbra is vágynak egy picire, bízom benne, hogy hamarosan újból megáldja őket a Jóisten, és hiszem, hogy ezúttal náluk is minden rendben lesz„ – fogalmazott a lapnak Kökény Attila.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?