SZTÁRDZSÚSZ

Rendkívül nehéz hónapokon van túl Kökény Attila

Az énekes hosszú idő után végre újra szórakoztathatja közönségét, pedig nehéz hónapokat tudhat maga mögött, hiszen ő is megküzdött a koronavírussal.
címkék:
  • Szerző: Doris

Előadóművészként nehéz hónapokon van túl Kökény Attila. A népszerű énekes is megküzdött a koronavírussal, éppen ezért csakis javasolni tudja az oltást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Rendkívül nehéz hónapokon van túl Kökény Attila

Kökény Attila
Fotó: Bors / Knap Zoltán

„Nem szeretem az oltásellenes megjegyzéseket, főleg, mert már átestem a betegségen, és senkinek nem kívánom. A családunkban sajnos akadt, akit még nálam is jobban meggyötört a vírus: a sógorom két hétig feküdt kórházban, lélegeztetőgépen, pedig életerős, fiatal férfi. Úgy látom, az egyetlen kiút ebből a járványból az, ha mindenki beoltatja magát, hogy visszakapjuk a régi életünket” – mondta el a Metropolnak Kökény Attila.

Attila és családja a biztonságuk érdekében idén nyáron nem terveznek külföldi nyaralást.

„Mi a családommal tényleg nagyon bezárkóztunk az utóbbi hónapokban, roppantul vigyáztunk magunkra és a környezetünkre. Nem mondom, hogy meguntuk egymást, de most úgy érzem, a színpadnak, a szórakoztatásnak van itt a helye. Semmi másra nem vágyódom, csak arra, hogy énekeljek, visszakerüljek az emberek közé és szeressük egymást.”

Az énekes nagyon boldog, hiszen szeptember óta nem állhatott színpadon, pénteken pedig hosszú idő után megtarthatja az első koncertjét.

„Végre kezd egy kicsit beindulni az élet! Pénteken lépek fel először, ráadásul élőzenekarral, amit nagyon várok. Utána lemegyek Győrbe, amit hétvégén újabb koncert követ Erdélyben. Nyilván nagyszínpados koncertekről még nincs szó, de már az is óriási előrelépés, hogy emberek között lehetek, szórakozom és szórakoztathatok. Izgatottan várom az előttem álló napokat.”

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?