SZTÁRDZSÚSZ

Drámai titokra derült fény: Kóbor János azt hitte, 50 évesen fog meghalni

Kóbor János 78 éves korában elhunyt, egy ország gyászolja a legendás énekest.
címkék:
  • Szerző: Angie

Az Omega frontembere otthonában lett rosszul és koronavírus miatt kórházba kiderült, ám onnan már nem térhetett haza. December 6-án hétfőn elhunyt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

kóbor jános

Kóbor János kórházban van, mindenki szurkol a felépüléséért
Fotó: Ripost

A 7-nek még a pandémia kezdetén adott interjút, amikor barátja Benkő László halála kapcsán, az elmúlásról is kérdeztük. Kiderült, Kóbor János már évekkel ezelőtt azt hitte, hogy mennie kell.

„Gyerekkoromban nagyon sajnáltam a nagyszüleimet , mert 50-60 éves emberekként nagyon öregeknek tűntek. Azon gondolkodtam, vajon mi lehet még nekik hátra. Magamban azt gondoltam, ha választhatnék, inkább azt szeretném, hogy ne éljek nagyon sokáig, mondjuk 50 éves koromig, de úgy, hogy 30-nál ne legyek fizikailag több. Eltudják képzelni, hogy amikor eljött az ötvenedik születésnapom, mit éreztem?…Gondoltam eljön az ördög, hiszen ezt megdumáltuk. Komolyan volt egy olyan érzésem, hogy jön a mezleadás a szertárba, de hát szerencsére elfelejtett a kaszás. Hatvannál már el is felejtettem az egészet és azóta meg már hetessel kezdődik a korom, ami elég furán néz ki leírva és már közel a 8-as is” – mondta akkor az énekes.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?