SZTÁRDZSÚSZ

Kiveri a cukiságmérőt a TV2 legújabb csillaga

A cukiság dömping ezen a héten is folytatódik a Kismenőkben. Sőt a szombati adásban Bertus még rá is tesz egy lapáttal. A kislány már a versenybe kerülése szempontjából is különleges.
címkék:
  • Szerző: Buster

A hét éves balerinára nincs jobb szó, minthogy elképesztő. Igazi jelenség, akinek a baletten túl, mindenről van véleménye, és el is mondja. Édesapja szerint, húgával ketten olyanok, mint a forgószél.

"Talán hihetetlenül fog hangzani, de Bertus alapvetően egy igazi jó kislány. Felelősségtudó és nagyon gyakorlatias.

Az viszont igaz, hogy bármikor és bármiről képes hosszan értekezni és ezt olyan vehemenciával teszi, hogy alig lehet megállni nevetés nélkül. Az igazi energiák azonban akkor szabadulnak föl, ha a húga is vele van

- meséli a kis balerina édesapja.

"Én és a feleségem sokat dolgozunk, így délutánonként van segítségünk, aki vigyáz a lányokra. Mire hazaérünk, már csak a leckeírás van hátra, aztán elszabadulnak nálunk az események. Kezdődik a balett és a hercegkisasszonynak öltözés, amit mindketten nagyon szeretnek. A Kismenőkbe egyébként egy balettcsoporttal együtt jelentkeztünk, és a válogatáson Bertus egyszer csak megszerezte a mikrofont és bemutatta a csapatot. Ez annyira megtetszett a stábnak, hogy bár a csoport végül nem jutott be, őt visszahívták és most szombaton az is kiderül, hogy sikerül-e továbbjutnia. Mindenesetre nekünk szülőként az a fontos, hogy ő jól érezze magát és ne izgulja túl a versenyt" - mondta a %RIPOST%-nak a büszke apuka.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kívül roppanós, belül puha habcsók
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?