SZTÁRDZSÚSZ

Kitört a botrány: egymásnak estek a zenészek, lopás a vád

Jolly állítja, ő szerezte a "Kire csillog a szemed" címû dalt, amivel Bódi Gusztiék aratnak. Ehhez Gusztinak is van néhány szava, keményen vág vissza.
  • Szerző: Ripost

Könnyen lehet, a két mulatós a bíróságon folytatja, ha nem tudnak megegyezni.

Bódi Guszti azt állítja, hogy ő csinált sztárt Jollyból. Ám Suzy párja ahelyett, hogy hálás lenne, arról panaszkodik, hogy anyagilag sosem volt vele korrekt a Nagyecsedről indult sztár.

Bódi Gusztiék már sokadszorra dolgozták fel a Kire csillog a szemed című örökzöld slágerüket, melyhez most egy videoklipet is készítettek. Amikor viszont feltöltötték a legnagyobb videómegosztó oldalra, egy különös hozzászólás érkezett.

"Szerző: dal+szöveg: Tarcsi Zoltán Jolly! Sajnos ezt már lefelejtettétek

– írta a videó alá személyesen Jolly, ami több kérdést is felvet.

" Jollyt én karoltam fel egy olyan helyről, amit inkább nem is mondok. Nem szeretnék róla rosszat mondani, nagyon tehetséges előadó. Felfedeztem őt, és kiadtam a zenéit, csakúgy, mint Nótár Marynek és még sok más zenésznek. Ha én nem lettem volna, akkor lehet, most nem tartanának ott, ahol. Büszke vagyok Jollyra is, ezért inkább nem sértem meg

– jelentette ki a Bors-nak Guszti. Jolly azonnal válaszolt.

" Nem akarok én balhét, csak kicsit felment bennem a pumpa, amikor megláttam, hogy még mindig az én dalaimmal hakniznak. Igaz, hogy régen együtt dolgoztam velük, de az idő alatt rengeteg dalt adtam át nekik. Még szerződést sem kötöttem velük, csak kiszúrták a szememet százezer forinttal nyolc dalért.

Legalább annyival megtisztelhetnének, hogy kiírják a nevemet, mint eredeti szerző.

A kérdéses dal, Bódi Guszti és Margó előadásában.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?