SZTÁRDZSÚSZ

Kitálalt Tápai Szabina, ilyen valójában a házasságuk

A két volt sztársportoló egy hétre utazott Törökországba kisfiukkal nyaralni, de kettő lett belőle.
  • Szerző: Totti

Külföldön ünnepelték ötödik házassági évfordulójukat Kucsera Gáborék, és a volt kajakos nagy meglepetéssel állt elő. De nem csak ettől volt különleges az útjuk, mivel Tápai Szabina várandós, ezért gyakorlatilag már négyesben nyaraltak.

A volt sztársportoló boldogabb nem is lehetne, amióta kiderült: második gyermeküket várják férjével, Kucsera Gáborral. Az egykori kézilabdás életében most minden úgy alakul, ahogy szeretné. Most ünnepelték ötödik házassági évfordulójukat, ami miatt végül a nyaralás egy helyett kéthetesre sikerült.

 

Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina) által megosztott bejegyzés,

A kismama őszintén beszélt az elmúlt öt évről: az első két év nem volt könnyű, de most boldogabb, mint valaha. Ahogy ő fogalmaz:

Állandó hullámvasút az életünk, de most már régóta a tetején ülünk

„Erről már sokszor beszéltünk, ezért most csak annyit mondok: volt egy nagy mélypont a kapcsolatunkban” – folytatta a volt kézilabdás. „Akkor erősen gondolkoztam, együtt maradjunk-e. De aztán sikerült lefektetnünk a szabályokat, és azóta minden a helyére került. Azt gondolom, a második gyermekünk is a legjobbkor fogant meg. Nem csak mi, hanem Beni is nagyon szeretett volna kis tesót, ami ösztönző volt számunkra. Amióta várandós vagyok, és nő a pocim, gyakran jön, és puszilgatja, ölelgeti. Biztos vagyok benne, hogy szuper testvér lesz. Egyébként már nem csak a mozgásban aktív, de a beszédben is, tiszta apja. Egyelőre nem tudjuk még húga, vagy öccse lesz, én kislányt szeretnénk, Gabi fiút, majd egymásnak feszülünk, és meglátjuk ki győz” – nevetett nagyot Szabina.

És ezeket olvastad már?