SZTÁRDZSÚSZ

Kitálalt Michael Jackson korábbi háttérénekese: ezt látta a színfalak mögött

Sheryl Crow évekig dolgozott Michael Jackson háttérénekeseként. Most bevallotta, sok furcsaságot látott.
  • Szerző: Ripost

Évekig volt Michael Jackson háttérénekese Sheryl Crow. Az énekesnő eddig nem beszélt Jacksonról, ám a CNN-nek adott legújabb interjújában őt is megemlítette.

AFP PHOTO / VINCENT AMALVY

Az 57 éves énekesnőtől megkérdezték, mi a véleménye a Leaving Neverland dokumentumfilmről, amelyben a popikon két állítólagos áldozata beszélt arról, hogyan molesztálta őket a sztár.

„Nem láttam a filmet és nem is akarom megnézni.

Tény, hogy én is sok olyan dolgot láttam, amit furcsának találtam és kérdéseket vetett fel bennem”

– vallotta be. Azt is hozzátette, sosem gondolkodott el ezeken, mert amikor Jackson közelében lehetett, elvakította a rajongás.

„Őrületes élmény volt. Hiszen ő volt a legnagyobb sztár azokban az években, és én duettet is énekelhettem vele minden este”.

Az énekesnő azt is elárulta, sokáig nem hitte el, hogy Michael Jackson valóban meghalt. Mint mondta, úgy gondolta, csak el akar tűnni a világ elől egy időre, mert annyi fellépése volt és a botrányok is sokasodtak körülötte akkoriban.

„Amikor bizonyossá vált, hogy a hírek igazak és valóban meghalt, a szívem összetört. Azt hiszem, nagy volt Michaelön a nyomás. Pénzügyi gondjai voltak, ami nagyon visszavetette. Nehéz bele is gondolni, min mehetett keresztül” – mesélte a CNN-nek Crow.

És ezeket olvastad már?