SZTÁRDZSÚSZ

Kitálalt Baukó Éva: aljasul kihasznált, megrángatott, felpofozott!

A mûsorvezető az Instagram-oldalán mesélt a volt párjáról, aki erőszakoskodott vele.
  • Szerző: bdf

Nem akart tovább hallgatni a részletekről, mindent kitálalt volt párjáról Baukó Éva. Azt írja, azért mondja el a történetét, hogy más nőkön segítsen, akik hozzá hasonlóan használják az ismert netes társkeresőt.

A műsorvezető számtalan csalódás után 2017 elején ismerkedett össze a férfivel, akivel két évig alkotott egy párt. Az utóbbi időben azonban Éva több alkalommal megírta, egyáltalán nem működik zökkenőmentesen a kapcsolatuk. Akkor szintén az Instagram-oldalán mondta el, hogy a férfi azzal fenyegette őt, nyilvánosságra hozza Éva meztelen fotóit. Most pedig kiderült, hogy bántalmazta, ráadásul meg is károsította Évát.

"Két évig voltunk együtt, de a héten kiderült, hogy számos lánnyal van együtt párhuzamosan. Úgy derült ki, hogy mindegyikkel beszéltem. Ledöbbenve és megalázva szembesültem azzal, hogy azokon a napokon amikor velem volt és velem szexelt, ugyanazokon a napokon képes volt más lányokkal is lefeküdni. Úgy, hogy őket is azzal hitegette, hogy velük jár.(...) Ugyanebben az időben azért arra jó voltam neki, hogy kétszázezer forinttal kipótoljam a telefonját, mert neki ilyenekre nem lenne pénze. Eszembe sem jutott, hogy csak aljasul kihasznál, hogy pénzzel lehúzzon. Pedig annyi mindent tűrtem neki az elmúlt két évben."

Például azt is, hogy az ünnepek előtt erőszakosan kicsavarta a kezem, megrángatott és meg is pofozott.

"Vigyázzatok, ha szembejön veletek. A négyszázezres telefont hiába kértem vissza, megmondta, hogy felejtsem el és csak kiröhögött" - mesélte el dühösen Éva, aki korábban többször is megbocsátott expárjának, most azonban végleg pontot tett kapcsolatuk végére.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?