SZTÁRDZSÚSZ

Kitálalt a világhírű magyar expornós: hátborzongató, mibe keveredett

Életveszélyes "játékot" ûzött a most Olaszországban élő magyar sztár.
  • Szerző: bdf

Az Olaszországban élő volt pornósztár, Staller Ilona most a Channel 4 Discovery Italia című olasz tévéműsorában mesélte el, hogy huszonévesen Katicabogár fedőnéven a titkosszolgálat kémjeként tevékenykedett.

 Akkor szervezték be, amikor a Duna Intercontinental szobalányaként dolgozott, így tudott a külföldi vendégek közelébe férkőzni. Husika nem tagadta, eleinte élvezte, hogy pluszpénzt keres, de egy idő után egyre veszélyesebbnek érezte az információgyűjtést.

"A szállodai munkám alatt kerestek meg a rendőrök, hogy akarok-e több pénzt keresni. Persze, hogy akartam, így arra kértek, hogy amikor külföldieknek szolgálok fel, akkor barátkozzak velük, és derítsem ki, miért jöttek Magyarországra. 

Ám egy idő után egyre veszélyesebbnek éreztem a dolgot, észrevettem, hogy figyelnek és követnek, attól féltem, hogy megölnek

- mesélte Cicciolina, aki azt is hozzátette, szexuális praktikákkal húzott ki információkat a célszemélyekből.

Egy korábbi interjújában egyébként Ilona elárulta, a Belügyminisztériumban dolgozó édesapja nagyon féltette, de Husikát annyira vonzotta az ezzel járó pénz, hogy vállalta a veszélyt. Persze csak egy ideig. Amikor 25 évesen a hotelben megismerkedett egy idősebb olasz úrral, Salvatore Martinivel, minden megváltozott, hozzáment feleségül, és Olaszországba költözött. Így szabadult meg veszélyes feladatától.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?