SZTÁRDZSÚSZ

Kiszivárogtak a magyar sztárpár esküvőjének részletei

Sokáig titkolóztak, most mégis fény derült néhány apróságra a részletekkel kapcsolatban.
  • Szerző: BDF

Most már biztos: Debreczeni Zita és vőlegénye Gianni Annoni a jövő hét hétvégén egybekelnek. Persze a két híresség semmit sem bíz a véletlenre: kiemelt biztonsági intézkedések közepette szervezik a ceremóniát.

A Bors értesülései szerint mindössze néhány vendég jelenlétében, az olasz dolomitokban, közel háromezer méter magasban mondják majd ki a boldogító igeneket. Ám azt egyelőre még nem tudni, hogy az anyakönyvezető milyen nyelven - magyarul vagy olaszul - beszél majd, de a napilap információi szerint mégis az utóbbi a valószínűbb.

Õk döntöttek úgy, hogy ilyen nagy titokban tartják az esküvőjüket, mi pedig ezt tudomásul vesszük.

"Úgy tudom, majd itthon is lesz egy hatalmas buli, ha hazaértek, de az egybekelésüknél nem lesznek ott a haverok, csak tényleg a nagyon-nagyon szűk család” – árulta el a lapnak a sztárpár egyik közeli barátja.

Úgy tudni, a Gianniék nászajándékra sem tartanak igényt. Azt kérték a vendégektől, hogy az erre szánt összeget inkább jótékony célra ajánlják fel.

Bár titoktartásra kötelezték a koszorúslányokat, a részletekről még így sem tudnak semmit. Csupán annyi biztos, hogy a jövő hét közepén utaznak majd Olaszországba.

És ezeket olvastad már?