SZTÁRDZSÚSZ

Kiszel Tünde hasonmás nyert a szépségversenyen!

Értetlenkedve osztják meg az internetezők egy lány fotóit, és azt kérdezgetik: hogy lehet, hogy korona került a fejére egy szépségversenyen? Ekkora támadás még sosem ért szépségkirálynőt!
  • Szerző: Ripost

A harmadik helyezést érte el az Európa Szépe, azaz a Miss Europe Continental Hungary versenyen a ceglédi származású Fehérvári Dóra, így második udvarhölgy lett belőle. A fiatal lány azonban nem örülhet felhőtlenül a sikerének, mert rengeteg támadást és bántó kritikát kap az interneten. A legtöbben azzal osztják a meg a második udvarhölgy fotóit, hogy egyszerűen nem értik, hogyan is kerülhetett korona  fejére.
"Kik azok, akik őket megszavazzák? Ma már mindenki szépségkirálynő?

Még egy kiló mázzal sem mondom, hogy szép!

- írja az egyik felháborodott facebook-ozó, akinek többen is követték példáját. A visszafogottabbak szerint Dórát hasonlítani sem lehet Kulcsár Edinához, vagy Kiss Daniellához, de akadnak olyanok is, akik bárdolatlan módon rondának merészelik nevezni.

 

 

A dekoratív médiaszemélyiséghez hasonlítják

Az ilyenkor szokásos összehasonlítgatás sem marad el: szép számmal akadnak olyan kommentek is, amelyek egyenesen Kiszel Tündéhez hasonlítják Fehérvári Dórát. "Amikor mosolyog kicsit Kiszel Tündére hajaz... a fiatalabb Tündikére" - írja az egyik kommentelő, akivel többen egyet is értenek.

Döntsd el magad, van-e hasonlóság!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?