SZTÁRDZSÚSZ

Kiss Daniellát egy éve üldözi egy szám

A tavalyi Miss World Hungary életében egy éve folyamatosan felbukkan egy különleges szám. Daniella először ijesztőnek találta a véletlenek különös egybeesését, ám ma már úgy érzi, hogy fantasztikus élmények kötik a mágikus huszonketteshez.
  • Szerző: Doris

Kiss Daniella bevallotta rajongóinak, hogy a mesterszámnak tartott 22-es már valósággal üldözi őt, ettől pedig először halálra rémült. Idővel egyre kellemesebb élmények fűzték a rejtélyes számhoz, így félelme lassan elmúlt, és kezdett mindent megszeretni, ami hozzá kapcsolódott.

A szépségkirálynő életében már egy éve felbukkant a misztikus 22-es szám, ám akkor még nem is sejtette, hogy ez a számmisztikai értelemben is különlegesnek tartott szám később nagy szerepet fog játszani sorsa alakulásában. 

 

A 22-es számú életutat követőket nagymestereknek, tanítóknak hívják. Ez a legerősebb életútszám, és megannyi képesség társul hozzá. Különleges képességük van ahhoz, hogy az ötleteiket a valóság birodalmában megvalósítsák.

Bármire is gondol a 22-es életútszámú ember, az majdnem biztosan meg fog jelenni a valóságban, ezért nagyon fontos, hogy óvatosan válogassák meg a gondolataikat. Ha hajlandók dolgozni azért, amire vágynak, akkor hatalmas sikerre, hírnévre és presztízsre tehetnek szert.

A 22-es életútszámúak könnyedén elérnek mindent, amire vágynak. Nagy dolgokat érhetnek el kevés erőfeszítéssel.

A rossz tulajdonságú 22-es életútszámúak nagyon ritkák, és mások szemében érzéketlennek tűnnek. Ez azért van, mert lelkileg próbálnak függetlenek lenni a tárgyaktól és az eseményektől. Sokan közülük az anyagi sikerekért küzdenek, mert a vagyonukat meg akarják osztani a tömegekkel.

A bombatestű szépségnek legutóbb Kínában kerekedett el a szeme, ahol a Miss World világdöntőjében képviselte hazánkat. Nemzeti ajándéka, a gyönyörű Herendi porcelán Bonbonier, véletlenül a 22-es sorszámot viselte.

A következő 22-sel január 7-én fog találkozni, ugyanis ezen a napon ünnepli a 22-ik születésnapját. 

 

Képzeljétek el, lehet, hogy egy kicsit furcsán hangzik de a 22 - es szám lassan egy éve "üldöz"! Különböző...

Szerző: Kiss Daniella2016. január 3.

 

És ezeket olvastad már?