SZTÁRDZSÚSZ

Kismamák A Nagy Duettben: a női szereplőgárda felénél jön a gólya!

Soha nem volt még a magyar tévémûsorokban példa arra, hogy egy évadban több nő is várandósan szerepeljen, ám ez most megtörtént.
  • Szerző: Ripost

Igazi baba-mama klubhoz hasonlít A Nagy Duett stúdiója, hiszen immáron a műsor négy női szereplője is anyai örömök elé néz. A magyar tévéműsorok történetében nem volt még példa arra, hogy egyetlen évadban ilyen sok sztárról derült ki, hogy várandós. Először Nagy Adri árulta el jóval a műsor kezdete előtt, hogy nyárra várja az első gyermekét, majd Csobot Adél jelentette be, hogy nyár végén érkezik a második baba a családba.

Az énekesnő viccesen meg is jegyezte, hogy minden showműsor alkalmával bővül náluk a család: mint ismeretes, Adél a 2015-ös Sztárban Sztár során várta az első gyermekét, Nátánt. Az események ezután gyors egymásutánban követték egymást: az első adás alkalmával Kollányi Zsuzsi élő műsorban jelentette be, hogy ő is várandós.

"Azért vigyázott rám Iván a dal közben, mert hárman voltunk a színpadon" - mondta el mosolyogva, mire a stúdióban kitört az ujjongás. A versenyzők közül Tápai Szabina már a műsor kezdete előtt sem titkolta, hogy náluk is tervben van a második baba, ennek érdekében pedig mindent megtesznek férjével, Kucsera Gáborral. A Nagy Duett sajtótájékoztatóján Szabina a %%-nak elmondta: bármikor jöhet a gyerek.

"Azt sem bánnánk, ha a műsor alatt foganna meg a második baba, hiszen régóta várjuk már, hogy megérkezzen" - fogalmazott néhány hete a lapunknak. Most kiderült, a sportoló akkor már nyolchetes terhes volt, ám ezt érthető okokból akkor még nem tárta nyilvánosság elé.

A várandós kismamák gyermekei várhatóan nyár végén, ősszel születnek majd, így a műsor szüneteiben rengeteg hasznos tanáccsal láthatják el egymást.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?