SZTÁRDZSÚSZ

Kisfia hozta meg Kulcsár Edina számára a családi békét: „Bármikor számíthatunk a másikra”

Nyolc évig volt haragban apjával és féltestvérével, de már sikerült kibékülniük.
  • Szerző: Ripost

Kulcsár Edina egészen tizenkilenc éves koráig egy egyszobás lakásban élt édesanyjával és dédnagymamájával. A gyönyörű lány sikert sikerre halmozott, 2014-ben ő lett a világ második legszebb lánya a Miss World versenyen. De hiába a számtalan díj, elvált szülők gyermekeként nem volt mindig könnyű helyzetben, volt idő, amikor egy családi félreértés miatt édesapjával és féltestvéreivel hosszú évekre megszakadt a kapcsolata.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Tisztán emlékszem, hogy 2011. november másodika volt, amikor kialakult ez a félreértés, amiről konkrétan nem szeretnék beszélni” – mesélte a kétgyermekes édesanya, ugyanis ezen a napon romlott meg édesapjával és két féltestvérével a viszonya.

Edina az anyukájával és a dédnagymamájával nőtt fel
Fotó: Instagram

A lelkileg bizonyára megterhelő időszak akkor ért véget, amikor a kisfiát várta. Ráadásul Edina édesanyja volt az, aki támogatta lányát a békülésben. Az ő közbenjárására közeledtek egymáshoz az érintett felek, és azóta újra szerető családként élnek. Kapcsolatuk olyan erős, hogy Edina üzlettársa is lett a húga, Reni.

A Bors azt kérdezte Edinától, nem tart-e attól, hogy a régi sérelmek miatt a közös üzlet testvérével konfliktushelyzetet szülhet majd a jövőben.

„Több mint egy éve dolgozunk már együtt, eddig minden zökkenőmentes volt. Tudom, hogy a jövőben is így lesz, nagyon jó csapat vagyunk. Így ettől egyáltalán nem tartok. Az volt a cél, hogy felépítsünk egy szoros testvéri köteléket. Ez pedig tökéletesen sikerült, abszolút támaszai vagyunk egymásnak, erős véd- és dacszövetség alakult ki közöttünk. Bármikor számíthatunk a másikra” – válaszolta magabiztosan Edina, aki arról is mesélt, hogy húga napi szinten is részt vesz az életükben.

Edina és Reni (hátul) kibékült, s mára üzlettársak is
Fotó: Instagram

„Reninek fantasztikus érzéke van a gyerekekhez, rögtön megtalálja velük a közös hangot. Nina még nagyon pici, de a húgom bármikor örömmel vállalja a pelenkázást vagy egy kis játékot a kislányommal. A fiam, Medox pedig egyszerűen imádja.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?