SZTÁRDZSÚSZ

Kis Grófóé az új magyar partihimnusz, nálunk meghallgathatod

Kis Grófo igazi nyári slágere, a Lávkóma elképesztően népszerû lett! Mindenki kívülről fújja a dalt, tíz nap alatt több mint két és fél millióan kattintottak rá csak a Youtube-on.
  • Szerző: BDF

Egyetlen perc szabadideje sincs Kis Grófónak, azaz Kozák Lászlónak! A Lávkóma megjelenése óta egyfolytában csörög a telefonja.

Menedzsmentjéhez felkérések tucatjai érkeznek naponta, mindenki élőben szeretné hallani a mulatós sztár legfrissebb dalát.

Hála Égnek, egész nyáron tele van a naptáram. Folyamatosan dolgozom, koncertekről koncertekre járok.

"Az utóbbi hónapok a fellépésekről, és a videóklip-forgatásokról szóltak. Hétfőtől szerdáig forgatunk, csütörtöktől vasárnapig koncertezünk. A Lávkómán kívül még két új dalom van, mindkettő nagy durranás lesz” – mondta el a %%-nak Kis Grófo, aki néhány apró részletet is elárult az új partihimnusz születési körülményeiről.

"Megmondom az őszintét, nem volt egyszerű dolgunk a Lávkómával. Modern hangszerekkel dobtuk fel, és néhány elemet belecsempésztünk a Bulibáróból is. A dalszöveget hárman írtuk, mégis én vettem ki belőle a nagyobb részt. A másik két társam a zenei alapot írták.

Ami a dalszöveget illeti, arra összpontosítottunk, hogy egyszerű, de nagyszerű legyen. Mert azt gondolom, hogy a könnyen megjegyezhető, fülbemászó dalokat szereti igazán a közönség

– folytatta lapunknak a mulatós sztár, akinek slágere hasít az interneten. Több százezer kattintással nő naponta a Lávkóma nézettsége.

„Meglepődtem, mégis hatalmas öröm számomra, hogy az emberek kíváncsiak a Kis Grófo-dalokra. Ez számomra az igazi siker!

Azt hiszem, ezúttal is sikerült minőségi nyári slágert összehozni – és, ami a minőséget illeti, igyekszünk tartani a szintet

– magyarázta Kis Grófo, aki bevallotta nem bírta a tempót, lebetegedett, de ő mégis megtartotta koncertjeit. Azt mondja, nem akarta cserben hagyni rajongóit.

 

És ezeket olvastad már?