SZTÁRDZSÚSZ

Kis Grófo valóra váltotta a magyar műtős álmát

Kis Grófo először meglepődött, amikor megcsörrent a telefonja és egy kedves női hang arra kérte, váltsa valóra szerelme, a műtősként dolgozó Roland álmát. A frontvonalban hónapok óta helytálló férfi ugyanis óriási rajongója a mulatóskirálynak, régi vágya volt, hogy találkozzon vele. Grófo végül igent mondott, és a szülinapján meglepte Rolandot.
  • Szerző: Doris

Kis Grófo pontosan tudja, hogy az egészségügyben dolgozók mennyire elképesztő munkát végeznek a koronavírus-járvány kirobbanása óta. Nem túlzás, hogy erejükön felül teljesítenek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

A fiatal énekes ezért nem hezitált túl sokáig, boldogan mondott igent a nem mindennapi felkérésre. Felutazott Budapestre, hogy szolgálat közben köszönthesse fel a 30. szülinapját ünneplő Rolandot, aki a járványhelyzet idején is maximális elhivatottsággal és alázattal végezte a munkáját.

Amikor a fiatal műtős megpillantotta a szobában a Bulibárót, szóhoz sem jutott a meglepetéstől!

Fotó: Kis Grófo

„Roland kedvese keresett meg és állt elő ezzel az ötlettel. Bár ilyen felkéréseknek alapvetően nem szoktam eleget tenni, most azonnal éreztem, hogy kivételt kell tennem. Mindenképpen személyesen szerettem volna kifejezni a hálámat és az elismerésemet Rolandnak, hiszen tudom, hogy műtősként mennyi mindent tesz az emberekért, különösen ebben a vírusos időszakban. Minden tiszteletem az egészségügyben dolgozóké” – kezdte a -nak Grófo, aki egy tortát is vitt Rolandnak.

A szülinaposnak fogalma sem volt a meglepetésről, a mulatóskirály szerint egy hang sem jött ki a torkán. Már azért sem számított Grófo felbukkanására, mert az énekes csak nagyon szigorú biztonsági előírások betartásával juthatott be a budapesti kórházba. Mivel Roland épp szolgálatban volt, sajnos csak kevés időt tölthettek együtt.

Fotó: Kis Grófo

„Ő még nagyon szeretett volna beszélgeti, de mennie kellett egy operációra, így tényleg nem volt sok időnk. Arra kért, hogy falatozzunk közösen a tortából, ami isteni finom volt. Remélem, sikerült egy életre szóló élményt szereznem neki” – mondta lelkesen Grófo, aki már a járvány kezdete óta nagyon fontosnak tartotta az előírások betartását, még a diósdi építkezését is félbehagyta biztonsági okokból.

 

 

És ezeket olvastad már?