Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2019.11.04.

Király Linda: Nem vágyom most senkire

Király Linda megújult, mintha kicserélték volna. Az énekesnő 30 kilótól szabadult meg.

Király Linda énekel, zeneszerzőként dolgozik és a rengeteg teendője mellett, jelenleg egy nagyszabású karácsonyi koncertre is készül.

Tolvai Reni, Dér Heni, Radics Gigi, Király Linda
Fotó: Szabolcs László

Három másik, nagyhangú énekesnővel, Tolvai Renivel, Radics Gigivel és Dér Henivel állnak majd egy színpadra. A különleges előadás a Dívák Karácsonya nevet kapta. A lányok már javában gyakorolnak, ám Linda, egyéb feladati mellett is szívesen szakított időt arra, hogy egy kicsit meséljen magáról. A Ripost-nak elárulta, életének egyik legjobb szakaszában van, élvezi minden percét.

Ripost: Hat éven keresztül küszködtél súlyproblémával, amit egy komoly betegség okozott. Már nem titok, hogy agyalapi mirigyes adenómád volt, ami a pajzsmirigyedre is hatással volt. Műtétre volt szükséged, de azóta látszólag, mintha kicseréltek volna. Hogy tetted túl magad a nehézségeken?

Király Linda: Köszönöm, nagyon jól vagyok. Nem volt könnyű időszak és még nincs is vége, hiszen gyógyszereket kell szednem. Lassan 30 kilót fogytam, de ami nagyon fontos, hogy most már a lelkemmel is foglalkozom. A gyógyulás csak akkor történhet meg, ha a testi-lelki egyensúly megvalósul. Nagyon sokat meditálk, amikor úgy érzem, hogy még fel kell dolgoznom valamit, akkor beszélek róla valakinek. Segítségemre van a kineziológia is és rengeteget sportolok.

Ripost: Életmódot váltottál, minden szabadidődet az edzőteremben töltöd. Ez azt jelenti, hogy mostantól kemény diétára is fogtad magad?

K.L.: Ugyan, dehogy… nincsenek ilyen szabályok az életemben. Senki ne gondolja, hogy karácsonykor nem eszem majd bejglit. Tudatosabban étkezem, ezáltal egészségesebben. Gyerekkorom óta fogyókúrázom és eldöntöttem, hogy soha többé nem csinálom ezt magammal. Ha megkívánok valamit, azt megfogom enni, de másnap biztos, hogy elmegyek edzeni.

Király Linda
Fotó: Szabolcs László

Ripost: Nem csak sugárzóbb vagy mostanság, de minta tevékenyebb is lennél. A napokban is külföldön jártál, de pontosan mit is csináltál Hollandiában?

K.L.: Amszterdamban voltam stúdiózni. Egy hét alatt alatt 15 dalt írtam meg. Nem csak a dallam, a szöveg is az enyém. Mikor ilyen hatékony vagyok, az mindig azt jelenti, hogy rendben vagyok magammal. Minden olyan természetesen jön belőlem. Amikor nem terhelnek problémák, szabadon tud áramolni a kreatív energiám és ez történik most is.

Ripost: Tehát kezd minden a helyére kerülni. Testileg-lelkileg a megújulás útjára léptél, de mi van a szívügyekkel? Kilenc év után szakítottál a volt pároddal. Van most valaki, aki megdobogtatja a szíved?

K.L.: Sajnos nincs. Helyesbítek, igazából nem is vágyom most senkire. Életemben először magammal foglalkozom, csak a saját dolgaimra koncentrálok. Tizenhat éves koromtól mindig kapcsolatban éltem. Eddig soha nem élhettem meg, hogy milyen egyedül lenni. Nagyon szeretem ezt az időszakot, mert megismerhetem önmagamat. Talán vannak, aki szerint ez furcsa, de nekem pont ez hiányzott. Nem félek a jövőtől, mert tudom, hogy minden úgy alakul majd, ahogy lennie kell. Ha jönnie kell, jönni fog, de szerintem igazából csak akkor élhet egy egészséges kapcsolatban valaki, ha rendben van önmagával. Nem a másik embertől kell várnunk a segítséget ahhoz, hogy teljesnek érezzük magunkat. Most inkább magamon dolgozom és amikor majd teljesen készen állok rá, tudom, hogy jönni fog a nagy szerelem. Nem félek!”

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy a baj: a németek közölték, Oroszország hamarosan megtámadja a NATO-t

origo.hu

Migránsok okozták a balesetet a Liszt Ferenc-repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt

borsonline.hu

Házasság első látásra: Enci megfenyegette Andrist, mindent kitálal

hirtv.hu

Ma éjjel Izrael megtámadta Iránt

ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

hirtv.hu

"Üljön be a szerkesztőségbe lapot készíteni!" – vágta oda Hont András Magyar Péternek

origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

ripost.hu

Visszatérnek a mínuszok, de ez még nem minden: mutatjuk, milyen időre készülj hétvégén

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Tündéri fotó: ilyen nagyot nőtt Berki Mazsi kislánya

SZTÁRDZSÚSZ

Hoppá: Méregdrága luxusautója mellett pózol legújabb fotóján Gáspár Laci

SZTÁRDZSÚSZ

Nem fogsz hinni a szemednek, ez történt Victoria Beckham születésnapján - Videó

SZTÁRDZSÚSZ

Visszaéltek Tóth Gabi nevével, felháborító, mihez használták fel