SZTÁRDZSÚSZ

Király Linda: Nem vágyom most senkire

Király Linda megújult, mintha kicserélték volna. Az énekesnő 30 kilótól szabadult meg.
  • Szerző:

Király Linda énekel, zeneszerzőként dolgozik és a rengeteg teendője mellett, jelenleg egy nagyszabású karácsonyi koncertre is készül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tolvai Reni, Dér Heni, Radics Gigi, Király Linda
Fotó: Szabolcs László

Három másik, nagyhangú énekesnővel, Tolvai Renivel, Radics Gigivel és Dér Henivel állnak majd egy színpadra. A különleges előadás a Dívák Karácsonya nevet kapta. A lányok már javában gyakorolnak, ám Linda, egyéb feladati mellett is szívesen szakított időt arra, hogy egy kicsit meséljen magáról. A -nak elárulta, életének egyik legjobb szakaszában van, élvezi minden percét.

: Hat éven keresztül küszködtél súlyproblémával, amit egy komoly betegség okozott. Már nem titok, hogy agyalapi mirigyes adenómád volt, ami a pajzsmirigyedre is hatással volt. Műtétre volt szükséged, de azóta látszólag, mintha kicseréltek volna. Hogy tetted túl magad a nehézségeken?

Király Linda: Köszönöm, nagyon jól vagyok. Nem volt könnyű időszak és még nincs is vége, hiszen gyógyszereket kell szednem. Lassan 30 kilót fogytam, de ami nagyon fontos, hogy most már a lelkemmel is foglalkozom. A gyógyulás csak akkor történhet meg, ha a testi-lelki egyensúly megvalósul. Nagyon sokat meditálk, amikor úgy érzem, hogy még fel kell dolgoznom valamit, akkor beszélek róla valakinek. Segítségemre van a kineziológia is és rengeteget sportolok.

: Életmódot váltottál, minden szabadidődet az edzőteremben töltöd. Ez azt jelenti, hogy mostantól kemény diétára is fogtad magad?

K.L.: Ugyan, dehogy… nincsenek ilyen szabályok az életemben. Senki ne gondolja, hogy karácsonykor nem eszem majd bejglit. Tudatosabban étkezem, ezáltal egészségesebben. Gyerekkorom óta fogyókúrázom és eldöntöttem, hogy soha többé nem csinálom ezt magammal. Ha megkívánok valamit, azt megfogom enni, de másnap biztos, hogy elmegyek edzeni.

Király Linda
Fotó: Szabolcs László

: Nem csak sugárzóbb vagy mostanság, de minta tevékenyebb is lennél. A napokban is külföldön jártál, de pontosan mit is csináltál Hollandiában?

K.L.: Amszterdamban voltam stúdiózni. Egy hét alatt alatt 15 dalt írtam meg. Nem csak a dallam, a szöveg is az enyém. Mikor ilyen hatékony vagyok, az mindig azt jelenti, hogy rendben vagyok magammal. Minden olyan természetesen jön belőlem. Amikor nem terhelnek problémák, szabadon tud áramolni a kreatív energiám és ez történik most is.

: Tehát kezd minden a helyére kerülni. Testileg-lelkileg a megújulás útjára léptél, de mi van a szívügyekkel? Kilenc év után szakítottál a volt pároddal. Van most valaki, aki megdobogtatja a szíved?

K.L.: Sajnos nincs. Helyesbítek, igazából nem is vágyom most senkire. Életemben először magammal foglalkozom, csak a saját dolgaimra koncentrálok. Tizenhat éves koromtól mindig kapcsolatban éltem. Eddig soha nem élhettem meg, hogy milyen egyedül lenni. Nagyon szeretem ezt az időszakot, mert megismerhetem önmagamat. Talán vannak, aki szerint ez furcsa, de nekem pont ez hiányzott. Nem félek a jövőtől, mert tudom, hogy minden úgy alakul majd, ahogy lennie kell. Ha jönnie kell, jönni fog, de szerintem igazából csak akkor élhet egy egészséges kapcsolatban valaki, ha rendben van önmagával. Nem a másik embertől kell várnunk a segítséget ahhoz, hogy teljesnek érezzük magunkat. Most inkább magamon dolgozom és amikor majd teljesen készen állok rá, tudom, hogy jönni fog a nagy szerelem. Nem félek!”

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?