Létrehozva: 2019.10.18.

Megtörte a csendet: Magánéletéről vallott a magyar énekes

Pokoli mélységeket és katartikus magasságokat is megélt az elmúlt évek alatt Király L. Norbi. Korábban a szeleburdiságáról is ismert énekes a Ripost-nak elárulta, személyisége sokat változott az elmúlt egy évben. Lenyugodott, és sokkal megfontoltabb. Azt mondja, ezt mind a szerelmének köszönheti.

A Ripost megtudta, újra boldog párkapcsolatban él Király L. Norbi! A főállásban énekesként, mellékállásban pedig sofőrként dolgozó Norbit egy évvel ezelőtt találta el Ámor nyila. Azt mondja, civil barátnőjében megtalálta az igazit.

„A magánéletemet mindig is óvtam a nyilvánosság elől, de igen, kapcsolatban vagyok. Nagyon jól érzem magam vele. Most már több mint egy éve alkotunk egy párt. Ő teljes mértékben civil, és szeretne is távol maradni a médiától, amit nem is csodálok” – magyarázta a Ripost-nak Norbi.

„Igazából marha nagy szerencsém van vele. Ő teljesen az ellentétem. Higgadt személyiség, és tolerálja a hülyeségeimet, amiből azért van jó pár” – nevetett az énekes, majd komolyra fordította a szót: „Most azt érzem, hogy ő az igazi.”

Fotó: Ripost

Király L. Norbi nagyon is komolyan gondolja a jövőjét kedvesével, mégsem gondolkoznak az esküvőn. Ennek egészen egyszerű okai vannak: Norbi már túl van egy zűrös váláson. Kisfia, Dominik édesanyjával két év házasság után, 2014-ben szakítottak. A történtek pedig nagyon megviselték az énekest.

„Túl vagyok egy esküvőn, és már egy váláson is. Tapasztalatból beszélek: ez csak egy darab papír, semmit nem jelent nekem. Abban, hogy így gondolom, benne van, hogy volt egy komolyabb csalódásom is. Persze egy esküvő mindig nagyon szép nap az ember életében, de azt a pénzt inkább érdemes elkölteni egy luxusnyaralásra, vagy bármi közös élményre, amit mindkét fél szeret” – folytatta a Ripost-nak Király L. Norbi, akire bizony rájárt a rúd az elmúlt évek alatt.

Anyagilag a padlóra került, majd a rendőrség is körözni kezdte, amiért nem fizette kisfia után a gyerektartást. Az énekes rögtön feladta magát, és együttműködő volt, ezért visszavonták az elfogatóparancsot, és így a bíróság sem rendelte el az előzetes letartóztatását.

„Mindig azon voltam, hogy rendezzem a volt feleségemmel a dolgokat. Továbbra is minden hónapban fizetem a gyerektartást. Nem lehet rám panasz” – magyarázta az énekes, aki hozzátette, rendőrségi ügye nem hagyott benne mély nyomot, és a Riposton keresztül most végre tisztázza mellékállásával kapcsolatos pletykákat is.

„Majdnem az jött le rólam, hogy az év bűnözője vagyok. Ez igazából abból jött, hogy nem találtak meg a zsaruk, mert más volt a lakcímem, mint a tartózkodási helyem. Még most sem értem, miért nem hívtak fel telefonon. Majd az egyik napilap lehozott rólam egy cikket, hogy azért álltam sofőrnek, hogy tudjam fizetni a gyerektartást. Elég szépen lehúztak ezzel. De nem ezért mentem el dolgozni. Ki az, akinek nem jön jól a pluszpénz? Nekem sose volt büdös a munka. Hamarosan piacra dobom az új dalomat, az Én meg a Góliátot, amihez videóklip is készül. Az a lényeg, hogy most már túltettem magam a történteken. Sosem voltam az az ember, aki a múlton rágódik.”

Örökbefogadott egy rottweilert Gyerekkori álmát valósította meg Király L. Norbi, aki közel egy hónapja adoptált egy menhelyi kutyát. „Nagy álmom teljesült ezzel. Brúnó végre nálam van! Több kutyát néztünk meg a menhelyen, de Brúnóba hamar beleszerettem. Azt tudom róla, hogy egy erdőben találták meg. Haláli jó fej, intelligens kutya, és tanítható” – mondta boldogan az énekes.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

A Liverpool bukott focistájának gyönyörű barátnője sokkoló kijelentést tett

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

Ennek a 4 csillagjegynek nagy pénz üti a markát még idén tavasszal

vg.hu

Új sorozat érkezik a Fix Magyar Állampapírból

life.hu

Tojásfestés akkor és most– hagyományos és modern technikák

hirtv.hu

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

origo.hu

Hajdú Péter: Felkavart a beszélgetés Varga Judittal

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Gusztustalan támadás érte Molnár Anikót: „Ezek az emberek egy fillért sem érnek”

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Lemondott a luxusról Kulcsár Edina és G.w.M, ez lehet a következő autójuk

SZTÁRDZSÚSZ

Meglopták Szigligeti Ivettet, a rajongóitól kért segítséget

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

SZTÁRDZSÚSZ

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

SZTÁRDZSÚSZ

„Ez a rész sokkal rosszabb, mint maga a műtéti fájdalom” - a Kőgazdag Fiatalok sztárja a felépüléséről vallott