SZTÁRDZSÚSZ

Megtörte a csendet: Magánéletéről vallott a magyar énekes

Pokoli mélységeket és katartikus magasságokat is megélt az elmúlt évek alatt Király L. Norbi. Korábban a szeleburdiságáról is ismert énekes a Ripost-nak elárulta, személyisége sokat változott az elmúlt egy évben. Lenyugodott, és sokkal megfontoltabb. Azt mondja, ezt mind a szerelmének köszönheti.
  • Szerző: Ripost

A megtudta, újra boldog párkapcsolatban él Király L. Norbi! A főállásban énekesként, mellékállásban pedig sofőrként dolgozó Norbit egy évvel ezelőtt találta el Ámor nyila. Azt mondja, civil barátnőjében megtalálta az igazit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A magánéletemet mindig is óvtam a nyilvánosság elől, de igen, kapcsolatban vagyok. Nagyon jól érzem magam vele. Most már több mint egy éve alkotunk egy párt. Ő teljes mértékben civil, és szeretne is távol maradni a médiától, amit nem is csodálok” – magyarázta a -nak Norbi.

„Igazából marha nagy szerencsém van vele. Ő teljesen az ellentétem. Higgadt személyiség, és tolerálja a hülyeségeimet, amiből azért van jó pár” – nevetett az énekes, majd komolyra fordította a szót: „Most azt érzem, hogy ő az igazi.”

Fotó: Ripost

Király L. Norbi nagyon is komolyan gondolja a jövőjét kedvesével, mégsem gondolkoznak az esküvőn. Ennek egészen egyszerű okai vannak: Norbi már túl van egy zűrös váláson. Kisfia, Dominik édesanyjával két év házasság után, 2014-ben szakítottak. A történtek pedig nagyon megviselték az énekest.

„Túl vagyok egy esküvőn, és már egy váláson is. Tapasztalatból beszélek: ez csak egy darab papír, semmit nem jelent nekem. Abban, hogy így gondolom, benne van, hogy volt egy komolyabb csalódásom is. Persze egy esküvő mindig nagyon szép nap az ember életében, de azt a pénzt inkább érdemes elkölteni egy luxusnyaralásra, vagy bármi közös élményre, amit mindkét fél szeret” – folytatta a -nak Király L. Norbi, akire bizony rájárt a rúd az elmúlt évek alatt.

Anyagilag a padlóra került, majd a rendőrség is körözni kezdte, amiért nem fizette kisfia után a gyerektartást. Az énekes rögtön feladta magát, és együttműködő volt, ezért visszavonták az elfogatóparancsot, és így a bíróság sem rendelte el az előzetes letartóztatását.

„Mindig azon voltam, hogy rendezzem a volt feleségemmel a dolgokat. Továbbra is minden hónapban fizetem a gyerektartást. Nem lehet rám panasz” – magyarázta az énekes, aki hozzátette, rendőrségi ügye nem hagyott benne mély nyomot, és a on keresztül most végre tisztázza mellékállásával kapcsolatos pletykákat is.

„Majdnem az jött le rólam, hogy az év bűnözője vagyok. Ez igazából abból jött, hogy nem találtak meg a zsaruk, mert más volt a lakcímem, mint a tartózkodási helyem. Még most sem értem, miért nem hívtak fel telefonon. Majd az egyik napilap lehozott rólam egy cikket, hogy azért álltam sofőrnek, hogy tudjam fizetni a gyerektartást. Elég szépen lehúztak ezzel. De nem ezért mentem el dolgozni. Ki az, akinek nem jön jól a pluszpénz? Nekem sose volt büdös a munka. Hamarosan piacra dobom az új dalomat, az Én meg a Góliátot, amihez videóklip is készül. Az a lényeg, hogy most már túltettem magam a történteken. Sosem voltam az az ember, aki a múlton rágódik.”

Örökbefogadott egy rottweilert

Gyerekkori álmát valósította meg Király L. Norbi, aki közel egy hónapja adoptált egy menhelyi kutyát.

„Nagy álmom teljesült ezzel. Brúnó végre nálam van! Több kutyát néztünk meg a menhelyen, de Brúnóba hamar beleszerettem. Azt tudom róla, hogy egy erdőben találták meg. Haláli jó fej, intelligens kutya, és tanítható” – mondta boldogan az énekes.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?