SZTÁRDZSÚSZ

Kínos kokainbotrány: durva, mit üzent Majkának Curtis

Egy hónapnyi hallgatás után megszólalt Curtis, aki elmondta, mit gondol Majkáról.
  • Szerző: bdf

Mindenki ledöbbent, amikor Majka augusztusban a szegedi koncertjén váratlanul közölte a rajongókkal, végleg elválnak az útjai Curtisszel.

A műsorvezető aztán egy közel egyórás videóinterjúban részletesen elmondta a véleményét egykori zenésztársáról, akivel állítólagos drogproblémái miatt szakította meg a munka- és baráti kapcsolatot. 

De Curtis csupán érintőlegesen, egy-egy fellépése alkalmával adott hangot csalódottságának. Egészen mostanáig: ugyanis feltöltött a Facebook-oldalára a minap egy bejegyzést.

"Egy nap majd talán te is azt kéred, hogy bocsásson meg neked az ég. Mert én nem fogok, amíg élek" – írta az egyértelmű üzenetet a rapper, aki a kemény sorok után a Borsnak is elmondta a véleményét a Majkával való botrányos szakításáról.

"Eddig soha nem szólaltam meg az ügy­ben, nem véletlenül. Én próbálok úriember maradni" – hangzott el az egyértelmű üzenet Curtistől, aki szerint egyáltalán nem korrekt Majkától, hogy több fronton próbálja bizonyítani az igazát, aminek egyébként semmilyen valóságalapja nincsen.

Sohasem érdekelt, hogy kit mit mond és gondol, de az, hogy Majka ilyen em­bernek állít be, totális nagy csalódás, mert nem ilyen vagyok! Míg élek, nem fogok neki megbocsátani! Nekem tiszta a lelkiismeretem. Hát az övé?

– tette fel a költői kérdést a rapper, aki szavak helyett inkább tettekben próbálja bizonyítani az igazát. Teljes erőbedobással készül a TV2 szuperprodukciójára, a Csak show és más semmire.

"Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy bebizonyítsam annak az ellenkezőjét, amit a „barátom” állít rólam!"

Mert egy drogfüggő, kezelhetetlen kokós nem tud végigvinni egy élő műsort

 – jelentette ki Curtis, aki köszöni szépen, Majka nélkül is boldogul a színpadon.

"Folyamatosan koncertezem, be vagyok táblázva, múlt héten is öt fellépésem volt, úgyhogy hál’ Istennek nem szorulok rá Majkára" – zárta Curtis.

És ezeket olvastad már?