SZTÁRDZSÚSZ

Kínos bakit követtek el Korda Györgyék rovására

Korda György és Balázs Klári csupán Kis Grófo előzenekara lesznek egy fesztiválon, ám leginkább a szervezők hibája nem tetszik a legendás énekeseknek.

Kis Grófo élete legnagyobb fellépésére készül, Kis Grófo Show címmel, Budapest egyik legnagyobb szabadtéri koncerthelyén.

Az előzenekar pedig nem más lesz, mint Korda György és Balázs Klári. Azonban a koncert szervezői nem adták meg azt a tiszteletet a legendás párosnak, ami kijárna nekik. Még akkor is, ha nem ők az este legnagyobb sztárjai. A plakáton ugyanis apró betűkkel tüntették fel az évtizedek óta a pályán lévő művészek nevét.

Korda ugyan nem örül ennek, de nem is csinál hiúsági kérdést az egészből, pedig megtehetné. Annak azért természetesen örül, hogy érdeklődnek irántuk, és szereti őket a közönség.

Épp itt van előttem a plakát, most hívtam a szervezőket, hogy vegyék le az "előtte" szócskát a nevünk mellől, illetve írják rá, hogy mi hány órakor kezdünk. Nem csinálunk ebből hiúsági kérdést, bennünket felhívtak, hogy van-e aznap este időnk, megnéztük a naptárat, volt, úgyhogy aláírtuk a szerződést. De azért az eset tanulsága, hogy ezentúl alaposabban megnézzük, milyen eseményre hívnak, és milyen körülmények között kell fellépnünk

- számolt be Korda György a Színes Ásznak.

És ezeket olvastad már?