SZTÁRDZSÚSZ

Kimondta, amit gondol: a koronavírus elleni vakcináról beszélt a TV2 sztárja

A napját is pontosan tudja, mióta nem puszilta meg édesanyját Madár Vera. Az ismert színésznő alig várja, hogy felébredjen „ebből a szürreális rémálomból”.
  • Szerző: szbd

Hetekkel ezelőtt regisztrált a koronavírus elleni oltásra Madár Vera. A Jóban Rosszban színésznője várja, hogy ne kelljen végre rettegnie a koronavírustól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A férjemmel együtt regisztráltunk, édesanyám pedig visszaküldte a papírt. Ideje most már kikeverednünk ebből. Azt gondolom, mindegyikünk közös célja, hogy legyen egy megoldás. Én várom az oltást, hogy legyen egy olyan védettségem, aminek köszönhetően nem kell tovább rettegnem a koronavírustól” – fogalmazott Vera, aki hozzátette, hogy ő a pandémia előtt is mindig figyelt a higiéniára, de arra, amin az elmúlt egy évben ment keresztül az emberiség, senki sem volt felkészülve.

Fotó: Instagram

„Mindig is igényes voltam a higiéniára, és most gyakrabban is fertőtlenítem a kezemet mint korábban, de az nonszensz, hogy tavaly március óta úgy teszek be a hűtőbe egy felvágottat, hogy előtte áttörlöm egy fertőtlenítőkendővel. Erre nem voltunk felkészülve.”

A TV2 sztárja folyamatosan tesztelteti magát, hiszen nagyon kell óvnia az édesanyját. Így biztonságban látogathatja meg az asszonyt, akivel egyébként többnyire a Facetime-on beszélgetnek.

„Édesanyám elmúlt hetvenéves, az életkora és betegségei miatt jobban kell rá vigyáznom, mert a különösen veszélyeztetettek közé tartozik. Lakat alatt is van, nem engedem ki sehova. Az a legrosszabb, hogy március 19. óta nem adtam neki puszit, pedig mi nagyon puszilkodósak vagyunk. Ez a rohadék vírus azt veszi el az emberektől, ami a legfontosabb: a társas kapcsolatokat – tette hozzá szomorúan Vera, aki mélyen együttérez azokkal, akik a világjárvány miatt elvesztették az állásukat.

„Belesajdul a szívem a helyzetük miatt. Nekem is rengeteg előadásom maradt el, ami anyagilag nem volt jó. Van, hogy leülök és azon gondolkodom, hogy valaki ébresszen már fel ebből a szürreális rémálomból. Remélem, a Jóisten kegyes lesz hozzánk, és megoldás lesz mindegyikünk bajára a vakcina – zárta a beszélgetést Vera.

16 éves lett a Jóban Rosszban

Zárt körű összejövetelen ünnepelték a sorozat születésnapját.

„Hivatalosan szombaton volt, de kedden tartottuk a sorozat tizenhatodik születésnapját. Sztorizgattunk, tortát ettünk, de én közvetlen előtte és utána is forgattam. El is loptam egy 16-os táblát, amit kiteszek majd a szobámba mementóként” – árulta el nevetve lapunknak Vera.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Madár Veronika (@madar.veronika) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?