SZTÁRDZSÚSZ

Kilakoltatták a magyar színésznőt: Veszélyben volt

A színésznő nagyon meglepődött, amikor becsöngettek hozzá a rendőrök és arra kérték, hagyja el otthonát.
  • Szerző: Buster

Csongrádi Kata is érintett volt a péntek reggeltől érvénybelépő VII. kerületi kilakoltatásokban, hiszen ő is a Városliget környékén él, ahol egy II. világháborús bombát találtak az építkezésen. Az énekesnő egész nap a Vöröskereszt befogadó helységben volt, ahol lelki támaszt nyújtott az ott időzőknek.

"Õszintén megdöbbentem, amikor csöngetett a rendőrség és közölték, hogy evakuálás lesz, mert a Városligetben az építkezésen találtak egy II. világháborús bombát. Ekkor jutott eszembe, hogy bár én nem szorulok rá, hogy a Vöröskereszt által kialakított helységben vészeljem át ezt a napot, mégis csak odamegyek, hogy segítsek a szakembereknek azzal, hogy egy kis jókedvet, játékosságot csempészek a várakozó idősek és gyerekek lelkébe”

- kezdte lapunknak a színésznő, aki tulajdonképpen felesküdött kötelességét teljesítette hiszen tagja a karitatív Lions Clubok Nemzetközi Szövetségnek.

Óriási büszkeség számomra, hogy tagja lehetek ennek a hatalmas szervezetnek.

We Serve! Ez a jelszavunk, ami annyit tesz: Szolgálunk! Ennek fényében természetes volt, hogy azonnal eljövök ide és hozok néhány plüssmackót és persze jókedvet a gyerekeknek, illetve beszélgetek azokkal az idősekkel, akik megijedtek a hirtelen felfordulástól” 

- mesélte Csongrádi Kata.

És ezeket olvastad már?