SZTÁRDZSÚSZ

Kikelt magából Balázs Klári, ezt már nem tudja elviselni rajongóitól

Az énekesnő szerint bunkóság, amit néha mûvelnek vele fellépései után, pedig egyáltalán nem szolgált rá.
  • Szerző: Ripost

Balázs Klári kiakadt, mert állandóan azt kérdezgetik, hogy vajon hány éves lehet. Sőt, vannak, akik nagyon bunkó módon próbálnak a "titokra" rájönni.

"Nem szégyellem, nem is titkolom, hány éves vagyok, de nem tetszik, amikor fellépés előtt az arcomba böffentve firtatják" – háborgott az örökifjú énekesnő a Borsnak.

Az illem szerint viszont egy nőtől még a mai modern világban sem kérdezzük meg, hány éves. Egy női magazinban például nemrégiben olyan hölgyeket mutattak be, akik büszkén vállalják a korukat. A 68 éves Karda Bea, a 76 éves Dolly, a 70 éves Ungár Anikó, a 66 éves Szűcs Judith és a 76 éves Esztergályos Cecília mellett, mint kakukktojás, ott volt Balázs Klári, miszerint az ő életkora nem publikus.

"Ezt nem tudom, honnan vették, az enyém is publikus" – nézett nagyot Korda György hitvese. "Nevetséges feltételezés, bárki beüti a nevem a Wikipédiába, ott van. Nem szégyellem a hatvanhat évemet, sőt. Egyébként fölösleges megmondani, mert a legtöbb ember azonnal azt mondja: ja, annyi, letagadott hármat. Ilyen jóindulatúak. Mindenki annyi, amennyi. Az a lé­nyeg, ha felöltözöl és kimész a színpadra, mennyi energia van benned, és hogy énekelsz. A Jane Fonda, nem is tudom, hány éves, nyolcvan körül van, de nagyon szeretnék olyan istenien kinézni, mint ő, ez nem vitás" - tette hozzá.

Az énekesnő annak ellenére, hogy nem titkolja a korát, nem tartja elegánsnak, hogy ezt napvilágra kell hozni, hogy erről faggatják a nőket. Fellépések után sokszor előfordul, hogy az arcába ordítják: "Há, maga hány éves, Klárika?"

Nem illik, ilyet csak egy prosztó kérdez

– szögezte le határozottan. "Sok időt eltöltöttünk Amerikában, ott három kérdés van, amit sosem tesznek fel: hány éves vagy, mennyit keresel és hány kiló vagy. Itthon már azt is megkérdezték, hogy hány pasim volt. Felháborító. Egyébként mióta publikussá vált a korom, sokkal több az irigyem[...] Ha arckezelésre van szükségem, akkor meg tudom csinálni magamnak, mert kozmetikus a szakmám. Az is fontos, hogy tisztán tartsd a bőröd, este lemosd a sminket, és felkend az éjszakai bőrápolót. Ha olyan a téma, nem szégyellem kimondani, hogy hatvanhat vagyok. És akkor mi van?! Nem haltam meg, hál’ Istennek!" - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?