SZTÁRDZSÚSZ

Kifújolták Meghant és Harryt az első nyilvános megjelenésükön

Ez volt az első nyilvános megjelenésük Londonban azok után, hogy bejelentették: külön utakon folytatják.
  • Szerző: Ripost

Meghan hercegné is csatlakozott a férjéhez csütörtökön egy jótékonysági rendezvényen, amely egyben az első nyilvános szereplésük, amióta visszatértek Londonba, és egyben a búcsúzásuk egyik állomása. Március 31-től ugyanis Harry herceg és családja már nem képviseli a királynőt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

A pár januárban jelentette be, hogy visszalépnek a királyi családban betöltött szerepüktől és önálló életet szeretnének kialakítani. Már el is költöztek Kanadába, ám a királynővel kötött megállapodásuk szerint márciusban még két eseményen meg kellett jelenniük. A búcsúra március 9-én kerül sor, akkor szerepelnek utoljára a királyi család tagjaként.

Az Endeavour Fund Awards rendezvényére szakadó esőben vonult be a pár. Nem volt azonban minden zökkenőmentes, ugyanis ahogy megjelentek, fújolni kezdett a tömeg.


A szolgálatban megsérült britek ellátása Harry herceg egyik szívügye, és 2018 óta a feleségével együtt patronálják a szervezetet.

„Meghan és én nagyon boldogok vagyunk, hogy visszatértünk és itt lehetünk” – kezdte beszédét a leköszönő herceg, és megemlítette, hogy éppen a jelenlévő veteránok tudják, hogy aki egyszer a hazája szolgálatára tette fel az életét, az igazán sosem szerel le, mindig is szolgálja majd a hazáját, legyen bárhol, változzanak bárhogyan a körülményei.

Fotó: AFP

Az est váratlan fordulataként egy lánykérésnek is tanúi lehettek: az egyik díjazott, Danny Holland kérte meg barátnője kezét – igent mondott.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?